torsdag den 30. september 2010

Numse Korsetter til mænd

Store numser kan nu nyde godt af en opstrammer fra Just2men.

Just2men lancere nu en nyhed som vil glæde mange mænd, med lidt for meget på bagdelen. Produktansvarlig fra Just2men, Jan Kristensen; Vi lancerer nu dette produkt, som er lavet af en blanding af Nylon, Spandex og mikrofiberklud. Produktet er lavet så det strammer op på bagdelen og samtidig giver dig en flot rund figur.

Alle korsetterne i www.just2men.dk er lavet af nylon & spandex, hvilket gør dem lette og yderst behagelige af have på. De er usynlige når man har en skjorte på og de sidder stramt og godt på kroppen. Korsettet er lavet så det følger ens bevægelser og støtter i lænd og ryg.

I gamle dage var det oprindelige formål med at bruge korset, at sprede vægten eller at slanke sig, særligt for kvinder efter en fødsel. Dette kunne dog klares med et stift bånd i nogle få måneder. Da en slank talje var på mode, bar selv slanke jomfruer dem ofte.

Efter at overklassen fik fint, stramt, skræddersyet tøj var man nødt til at holde samme taljemål, da nyt tøj var dyrt selv for de rigeste, og derfor var man nødt til at snøre sig. Men korsettet muliggjorde også, at man kunne gøre tøjets pasform meget mere præcis end på en naturlig blød krop.

"Det er faktisk det samme som gælder i dag, at sprede vægten og se slanke ud", siger Jan Kristensen fra www.just2men.dk. "I dag er vi mange som har taget lige ekstra kilo på, og især mænd har svært ved at skjule de ekstra kilo, vi jo ikke går i kjole eller nederdel", siger Jan Kristensen. "Vores korsetter til mænd har også den fordel, i forhold til gamle dage, at de støtter i ryg og lænd, det giver en utrolig god fornemmelse" slutter Jan Kristensen.

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar