søndag den 5. september 2010

Plastikkirurgi: Stor interesse for æstetiske behandlinger

Plastikkirurgisk Center på AROS Privathospital i Århus inviterede i sidste uge til inspirationsaften. Målgruppen var kvinder, der ønsker at vide mere om de mange muligheder for æstetiske behandlinger som brystforstørrelser og rynkereduktion i ansigtet.

Hospitalets kirurger fortalte om mulighederne for kropskorrektion med produktet Macrolane, der bl.a. giver alle mulighed for brystforstørrelse uden implantater, og om Restylane, som anvendes til udfyldning af ansigtsrynker og hulninger. Desuden kunne de fremmødte overvære forskellige behandlinger.

Efterfølgende var der mulighed for personlig prækonsultation hos AROS Privathospitals eksperter. Således kunne man hos hospitalets plastikkirurger, hudterapeut og kosmetolog rådføre sig omkring de forskellige muligheder for æstetiske behandlinger, herunder også Botox-behandling samt behandling af karsprængninger og uønsket hårvækst.

Overlæge i plastikkirurgi Torben Møller-Christensen betragter arrangementet som en succes og er positivt overrasket over den store interesse for æstetiske behandlinger. Rigtig mange gjorde brug af vores tilbud om en uforpligtende personlig konsultation på aftenen, og vi har modtaget positive tilbagemeldinger på, at de individuelle vurderinger har hjulpet kvinderne videre i deres beslutningsprocesser. Derfor vil vi uden tvivl følge op med et større opsat arrangement inden længe, siger han.

AROS Privathospital har eksisteret siden 1999. Hospitalet tilbyder alle former for kosmetisk og rekonstruktiv plastikkirurgi samt en lang række andre specialer.

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar