tirsdag den 7. september 2010

Få styr på stilen trods krisen

Er du også en af dem, der er træt af at komme hjem med det ene fejlkøb efter det andet Træt af at have et overfyldt klædeskab og alligevel ikke det rigtige at tage på Eller bare i tvivl om hvad der klæder dig bedst 10minSTYLING har netop lanceret et nyt koncept på medlemsbasis, så du til en overkommelig pris kan få den virtuelle stylist helt hjem i dit eget klædeskab.

Få en funktionel garderobe med personlighed!
Idéen bag konceptet er, at medlemmerne køber et medlemskab til en af de 6 forskellige kropstyper og derefter hver måned modtager online rådgivning til netop deres kropstype. Medlemmerne guides først gennem et gør-det-selv garderobetjek, hvor de får styr på pasformer, farver og stil og derefter sørger Lone de Bie for, at det enkelte medlem hver måned via online magasiner, web TV og teleclasses, bliver vejledt og inspireret.

Konceptet 10minSTYLING bygger på funktionalitet og Lone de Bie mener, det er optimalt, at du har en garderobe, hvor du kan klæde dig på til enhver lejlighed på 10 minutter. Det handler ikke om at have en stor garderobe, men om at have den rigtige garderobe. En garderobe som i stil, farver og pasform understreger din personlighed samtidig med at den er sammensat, så du kan mikse den på kryds og tværs. Og det er en tankegang, som går rigtig fint i tråd med det nye forbrugsmønster, hvor der ikke længere i samme grad er plads til fejlkøb og overforbrug.

Lone de Bie udtaler:
Det der interesserer mig, er den visuelle kommunikation, vi gennem vores udseende hver dag har med andre mennesker. Den er der, hvad enten vi vil det eller ej. Derfor synes jeg, det er vigtigt, at vi er bevidste om vores udstråling og at vi har noget tøj på, som sender de rigtige signaler. Ikke for de andres skyld, men for vores egen. Er garderoben funktionelt opbygget kan vi meget nemmere overskue den og bruge den effektivt.

Fakta:
Lone de Bie er uddannet designer fra Margrethe Skolen, har en bachelor i økonomi fra Københavns Universitet og har gennem mere end 20 år arbejdet i modebranchen. De sidste 4½ år som selvstændig personlig stylist for helt almindelige danske kvinder.

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar