mandag den 27. september 2010

Nyhed - Nu kan du dyrke økologisk sex

Det måtte jo komme: efter økologiske bouillonterninger og indlægssåler manglede vi bare: økologisk sex! Nu fås det også i Danmark...og sikker sex er altså andet end kondomer, siger jordemoder og sexolog Cecilie Tommerup, som anbefaler YES glidecreme, der er det hidtil eneste med øko–certificering.
Undersøgelser viser, at flere end 40 pct. af danskerne ejer sexlegetøj, og hertil hører ofte glidecreme – som typisk er fyldt med skjult kemi.

Det er firmaet Wienerwaltz fra Nordjylland, som lancerer det engelske YES og det både for at tilgodese danskernes intime stunder og tilbyde en ren intim fugtpleje, til alle de kvinder, der døjer med tørre slimhinder efter bl.a. kemoterapi og overgangsalder.

Sexolog Cecilie Tommerup, der også er foredragsholder, foreslår, at man altid tjekker deklarationen på intimplejeprodukter og glidecreme, da der er mange kemikalier i meget af det, der findes på hylderne.

Hun ser YES som et led i en vigtig udvikling på området.
"Jeg mener, ikke at glidecreme skal udelukke oralsex på grund af smag eller konsistens og at det er en stor misforståelse, at intimprodukter og glidecreme skal smage af chokolade eller jordbær. Glidecreme er generelt et godt indslag i ethvert sexliv, det kan forstærke lysten – og så glider det bare bedre...
Da jeg først fandt YES , var det første jeg gjorde at smage på det. Produktet har faktisk ingen smag, ingen lugt og har dertil en god naturlig konsistens"

Det nye YES er oprindelig udviklet til kvinder, som har et lavt immunforsvar efter kemoterapi. Derfor skulle alle kunne tåle det.
YES fås i en vandbaseret og en oliebaseret udgave og den vandbaserede anbefales ligeledes som daglig fugtgiver, hvis man døjer med tørre slimhinder, fx efter kemoterapi, ved graviditet eller overgangsalder.

Generel info om YES :
Der er garanti for, at YES ikke indeholder hormoner, parabener, mineralske olier og genmodificerede ingredienser. Man finder ej heller skjulte kemikalier eller ingredienser, der er kendte for at kunne irritere huden eller skade helbredet.
YES er baseret på bl.a. aloe vera.
Soil Association er kendt som en af verdens strengeste økologiske certificeringer. Stifterne og ejerne af produktionsvirksomheden, The Luberation Laboratory, er to midaldrende kvinder, som har brugt tre år på at udvikle produktet – som ikke blot er rent men også leveret i et smukt design. De mener, at intimplejeprodukter bør stå fremme på natbordet sammen med godnatlæsning og vækkeur.

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar