tirsdag den 28. september 2010

Ny epoke for Kennedy´s brudekjoler

Efter 26 år på samme adresse i Assentoft, flytter Brudesalonen Kennedys til nye omgivelser. Igennem de senere år har Kennedys oplevet vækst i en sådan grad, at der må findes større lokaler for bedre at kunne opfylde kundernes efterspørgsler.

"Vi har ledt overalt i Randers kommune, og specielt i Assentoft, og det nærmeste vi kunne komme, var Sabro, som heldigvis er hurtig at komme til via motorvejen", fortæller indehaver af Brudesalonen Kennedys, Signe Marie Jeppesen, og fortsætter: "Det har været meget vigtigt for os at finde lokaler tæt på Randers, da vi har mange loyale kunder fra Randers–området, som vi fortsat gerne vil hjælpe."

"Vi har fundet en gammel bygning med sjæl i Sabro By, som skal restaureres fra bunden. Den er fra 1926 og har de mere end 400 m2, som vi har brug for. Håndværkerne kunne heldigvis gå i gang med det samme, så salonen står færdig allerede til januar, hvor vi kan slå dørene op til et bryllupsunivers uden lige.
Med de mange ekstra m2 får vi mulighed for at give vores kunder en endnu bedre service, og allerede nu er vi ved at planlægge en masse nye aktiviteter og arrangementer, så det fortsat bliver en stor oplevelse at besøge Kennedys."

Det er gået rigtig stærkt for brudesalonen i Assentoft. Specielt efter at Disney gav grønt lys for at deres kjoler kunne sælges fra forretningen som den eneste i Norden, er kunderne strømmet til fra hele landet. Og både nordmænd og svenskere finder i stigende grad frem til forretningen.
Det er ikke tilfældigt, at det netop er nu, Brudesalonen Kennedys flytter. Bryllupssæsonen varer typisk fra lige efter nytår til langt ind i oktober måned, og flytningen sker derfor i den normale lavsæson.

Men lavsæson bliver der ifølge Signe Marie ikke meget af i Assentoft i år: "Vi skal have reduceret vores varelager, så det bliver lettere at flytte, og derfor sætter vi samtlige varer i brudesalonen ned med op til 80%. Derudover vil der være masser af penge at spare på f. eks. lingerie fra Aubade, ligesom man kan gøre et rent kup med kjolen til gallafesten, julefrokosten eller nytårsfesten. "

Den hysteriske udsalgsstemning kommer man ikke til at opleve hos Brudesalonen Kennedys i de første 14 dage af november, hvor udsalget foregår. Her er nemlig tidsbestilling og uanset om man skal på udsalg og gøre årets kup, købe undertøj eller brudekjoler, er det altid nødvendigt at ringe i forvejen men så står der også enten en skrædder eller designer klar til at hjælpe én i prøverummet. For selvom der er udsalg, vil man stadig opleve den gode service, som Kennedys altid har været kendt for.

"Selvfølgelig er vi kede af at skulle væk fra Assentoft. Vi er blevet taget godt imod i byen og har fra første dag følt os hjemme her, så på det personlige plan er det trist at skulle herfra. Men vi håber at få besøg af alle vores gode naboer, når vi flytter til Sabro."

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar