tirsdag den 21. september 2010

Chefdesigner besøger Danmark

Tony Mentel, vinder af brudekjolernes Oscar, The DEBI Award 2006, og chefdesigner for de kendte brudekjolemærker Sincerity, Justin Alexander og Sarah Danielle, vil d. 21. marts klæde de danske brude på i Århus.

"Det er et kæmpe scoop for vores forretning, at vi har fået overtalt Tony Mentel til at komme til Århus", fortæller indehaver af Brudesalonen Kennedys i Sabro ved Århus, Signe Marie Jeppesen.

"Det er aldrig sket før, at en så betydningsfuld, international designer indenfor brudekjolernes verden, lægger vejen forbi Danmark for at hjælpe brudene med at finde den helt rigtige kjole til den store dag, og oveni fortælle om, hvordan han har fået inspirationen til hver enkelt kjole."

Det har heller ikke været helt let at få presset et besøg ind i den travle designers kalender, for Tony Mentel er altid på farten. Han rejser rundt i verden hele tiden for at samle inspiration til sine smukke designs, og det bærer kollektionerne i den grad præg af.

"Der er noget for enhver smag", fortæller Signe Marie, der selv er uddannet designer. "Tony">http://www.kennedys.dk/default.asp id=196&galleri=66">Tony Mentel skaber kjoler til både den romantiske, den elegante og til den sofistikerede brud. Men også til hende, der absolut hverken er til perler eller blonder. Hans designs er tidløse, og jeg synes, det er ret tydeligt, at han henter meget af sin inspiration fra designere som Dior, Valentino og Givenchy.

At han nu også har skabt en kollektion udelukkende til større piger, Sincerity">http://www.kennedys.dk/default.asp id=98&galleri=22">Sincerity Plus, er et ret godt bevis på, at han følger med i alt omkring sig, og har set behovet."

"Vi er så utroligt glade for, at Tony Mentel er interesseret i vores brudesalon, og når brudene besøger os den 21. marts, vil han hjælpe os i vores private brudeværelser med at finde drømmekjolen til de brude, der bestiller tid til den dag. Vi vil være der hele tiden til at assistere ham med påklædningen og til at oversætte, hvis der skulle blive brug for det.

Vi glæder os som vanvittige til det, og vil oven i købet sætte kjolerne fra disse tre mærker ned med 10 % denne dag, ligesom brudene får en goodie–bag med skønne ting med sig også."

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar