tirsdag den 14. september 2010

Afterwear og Fnubbus åbningsreception for Belle Époque

En ny epoke af skønhed åbner i en kælder på Nørrebro. Her slår de to designere Signe Møller Jensen/Fnubbu og Signe Tolstrup/Afterwear klæderne sammen og åbner butik/showroom/værksted.
 
Se designernes samlede kollektioner

Som magasin, indkøber eller kunde i Danmark kan man nu gå rundt og udvælge sig sine favoritter fra de to designeres samlede kollektioner. De to mærker købes direkte af designerne i Belle Époque. Med i købet får man en oplevelse af stedet og universet, hvor designernes ideer opstår.
 
Pigekammerstemning i Belle Époque

For at understrege den eksklusive pigekammerstemning hos både Fnubbu og Afterwear holder Belle Epoque en overdådig reception med blondeudsmykket overflødighedshorn, Champagne og en digter og en kunstner, der laver et værk til åbningen.
Begge mærker har hentet inspiration fra La Belle Époque-perioden, der også vil sætte sine tydelige spor på åbningsdagen.

Fnubbu er feminint loungewear med et stærkt personligt udtryk.

Bag mærket står designeren Signe Møller Jensen. Hendes univers er fyldt med både danske og asiatiske referencer. Det skyldes en opvækst halvt i Asien og halvt i Danmark, men designuddannelsen tog hun i Danmark.

Det personlige udtryk præger Fnubbus kollektioner, hvor monotone strikrækker ofte brydes eller silketunikaen har sorte håndtegnede streger, der løber på tværs, så det ellers kontrollerede mønster står tydeligt frem.

Som designer er det vigtigt for Signe Møller Jensen, at der er plads til det tilfældige, det skødesløst elegante, så udtrykket bliver levende og personligt. Selv når man arbejder med så eksklusive materialer som cashmere, marineuld og silke skal der være plads til designerens legende streg.
 
Signe Møller Jensen er uddannet fra Danmarks Designskole i 2007
Fnubbu forhandles blandt andet af Spazio i Oslo, Leahmaria i Charlottenlund, hos youheshe.com og Normann i København.

Afterwear hører til blandt pigekammerets fineste detaljer.

Signe Tolstrup laver lingeri og loungewear i grænselandet mellem nattøj, undertøj, hjemmetøj og festtøj. Hun udvælger nøje materialer i silke, bomuld, viscose, uld, bambus, mohair og angora. Hun skitserer i hånden og følger processen, så de naturlige perler, blonderne og overfloden af sirligt broderede detaljer fremstår i et overbevisende samspil.

Stilen er feminin og inspireret af kunst, mode og håndværk fra rococo- og op til decoperioden. Hvis man ser på undertøj, mamelukker og korsetter fra den tid, er de gennemført ned til mindste detalje. Det står i skarp kontrast til det syntetiske undertøj, der bliver massesprøjtet ud på markedet i dag.

Sexet undertøj behøver ikke være blonde og g-streng. For Tolstrup er det vigtigste, at kvinden selv føler sig lækker og kan lide den følelse af eksklusivitet, hun har under tøjet. 
 
Signe Tolstrup er uddannet fra Danmarks Designskole i 2005
Afterwear forhandles blandt andet i Tekinoktay i København, Barneys i New York, Lulu i Tokyo og Coco De Mer i London og L.A.

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar