onsdag den 29. september 2010

Tykke kvinder bruger korset

Succes med, at få tykke mænd til at gå med korset, har nu bredt sig til det andet køn.

www.Just2men.dk er en webshop som udelukkende handler med korsetter til mænd, ja det var faktisk ideen, men flere og flere kvinder besøger shoppen og bestiller korsetter til dem selv.

"I starten troede jeg, at det kvinder som købte korsetter til deres mænd, siger Jan Kristensen, og fortsætter, men det viste sig at være til dem selv". Vi har en del modeller som godt kan bruges til kvinder selvom vi ser forskellig ud, siger Jan Kristensen".

"Korsetter er faktisk lavet til mænd som gerne vil fremhæve sin maskuline krop, men har brug for lidt ekstra hjælp.
Eller til dem som gerne vil se lidt mere skarp ud, når du skal vise dig frem foran andre mennesker, men nu det altså også slut, siger Jan Kristensen, med et smil på læben".

Alle korsetterne er lavet af nylon & spandex, hvilket gør dem lette og yderst behagelige af have på. De er usynlige når man har en skjorte på og de sidder stramt og godt på kroppen.
Korsettet er lavet så det følger ens bevægelser og støtter i lænd og ryg.

I gamle dage var det oprindelige formål med at bruge korset, at sprede vægten eller at slanke sig, særligt for kvinder efter en fødsel. Dette kunne dog klares med et stift bånd i nogle få måneder. Da en slank talje var på mode, bar selv slanke jomfruer dem ofte.

Efter at overklassen fik fint, stramt, skræddersyet tøj var man nødt til at holde samme taljemål, da nyt tøj var dyrt selv for de rigeste, og derfor var man nødt til at snøre sig. Men korsettet muliggjorde også, at man kunne gøre tøjets pasform meget mere præcis end på en naturlig blød krop.

"Det er faktisk det samme som gælder i dag, at sprede vægten og se slanke ud", siger Jan Kristensen fra www.just2men.dk. "I dag er vi mange som har taget lige ekstra kilo på, og især mænd har svært ved at skjule de ekstra kilo, vi jo ikke går i kjole eller nederdel", siger Jan Kristensen. "Vores korsetter til mænd har også den fordel, i forhold til gamle dage, at de støtter i ryg og lænd, det giver en utrolig god fornemmelse" slutter Jan Kristensen.

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar