mandag den 20. september 2010

Diamant slibning frem for krystalslibning

Selvfølgelig er diamanter en piges bedste ven, men der er meget mere i det end det. Diamant slibning er den mest effektive behandlingsform indenfor microdermabrasion. Ved peelingen er det muligt at justere slibningshovedet, så det matcher præcis din hudtype, hvorimod der kun er en slibningsmetode på krystalsliberen. Mange kender måske krystalslibning, som sluser krystaller ud på huden og giver et støvet look samtidig med at det tilstopper dine porer. Selve slibningshovedet sidder på et vakuumsug, som er med til på en behagelig måde at fjerne de døde hudceller, men man får samtidig også stimuleret blodcirkulation, som giver en forynget hud, der giver massere af glød.

Hvad gør diamant hudslibning

Med en ægte diamant hudslibning, får man en dybdegående peeling som blidt fjerner de døde hudceller. Hudslibning giver huden et sundere og friskere look, ensarter huden, reducerer pigmentforandringer, ar og mindsker porer. En forbedring der allerede er synlig efter første behandling.

Det mest optimale resultat opnås bedst ved at foretage et kurforløb på 6 behandlinger, med et interval på 7 dages mellemrum, behandlingerne kan dog godt tages enkeltvis. Derefter skal behandlingen yderligere vedligeholdelse ca. hver 6–8 uge.

Hvem kan få diamant hudslibning

Diamant hudslibning er en blid behandlingsform og kan selv bruges på de sarte hudtyper. Dog kan der opstå let rødmen efter endt behandling, forsvinder dog efter et par timer. Solbadning frarådes i 14 dage efter behandlingen og en høj solfaktor anbefales under hele behandlingsforløbet.


Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar