onsdag den 15. september 2010

HOTmilk i krise!

I forbindelse med HOTmilks 1 års fødselsdag blev der som annonceret lanceret en splinter ny hjemmeside.

HOTmilk.dk har været én lang succes historie siden starten 2008. Men den 1. september 2009 ramte krisen Internetbutikken, da snoren til det nye site skulle klippes over.

Alt hvad der kunne gå galt, gik galt.

Det var først sidst på dagen torsdag den 3. september, at alle de danske gravide og ammende kvinder igen kunne betræde Danmarks førende special butik indenfor graviditets- og ammelingeri.

Nu kører det hele igen. Vi beklager fejlen og den ventetid, det har medført.

HOTmilk.dk er en dansk Web-shop, der sælger sensuelt, sexet og praktiskt graviditets- og ammelingeri. Det er helt unikt at man nu som gravid og ammende, kan få undertøj der ud over at være praktisk, også understøtter lysten til at være lækker og se godt ud.

"Det har været rigtig spændende at følge tøjmærket det sidste år, og hvordan danskerne har taget det til sig. HOTmilks introducering har vist os, at de danske kvinder gerne vil have sensuelt, sexet og samtidig praktisk graviditets- og ammelingeri i stedet for det ellers så kedelige sort/hvide udvalg", siger Rasmus Neo medejer af Internet shoppen HOTmilk.dk.

HOTmilk er den succesfulde opskrift på, hvordan man bevarer intensiteten og lysten i en meget foranderlig periode, hvor det er let at komme til at neglichere egne og fælles behov. Jo længere tid væk fra hinanden og intimiteten, jo sværere er det at komme på banen igen og få gang i sexlivet - også efter fødslen!

Det er jo netop her, at man som par har en enestående chance for at knytte endnu tættere bånd, og bygge videre på den skabelsesakt man i fællesskab har igangsat.

HOTmilk er skabt til det formål at inspirere og understøtte kvindeligheden og samtidig pirre den indre sexede mor med den ultimative pakke i form af det banebrydende design, hvor der virkelig er kælet for detaljerne og funktionaliteten. Den generelle holdning hos undertøjsproducenterne er, at gravide foretrækker det kedelige og usexede.

- Kvinder foretrækker, at undertøjet har en god pasform, og de lægger ikke så stor vægt på, at det skal være sexet. Bare praktisk!

Hos HOTmilk.dk er holdningen en helt anden.

HOTmilk.dk vil ikke gå på kompromis med lysten til livet, det frække og sensuelle i en så fantastisk og foranderlig tid. Det er jo netop her, at man som par har en enestående mulighed for at knytte nye bånd, og bygge videre på den skabelses akt man i fællesskab har igangsat.

Selvfølgelig kan det hele godt hænge sammen! Hvorfor skal undertøjet til de gravide og ammende kun være praktisk

Det er lige præcis den holdning, vi ønsker at gøre op med hos HOTmilk.dk!

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar