torsdag den 2. september 2010

WiB Danmark går fremtidens netværksveje

WiB Danmark er et kvindenetværk, der har kombinationen af fysisk og virtuel interaktion mellem medlemmerne, som et af hovedindsatsområderne. Netværket lancerer nu en hjemmeside, der skal styrke den virtuelle del af netværksarbejdet.

WiB står for Women in Business , og er et forretningsnetværk for kvinder. Måske skulle man endda sige for kvinder med passíon, kreativitet og kant , siger formanden for WiB Danmark, Flora Eriksen. Netværket rummer nemlig blandt andet virksomheder som Diva Power , Mors veninde og Buddha Business . Sidstnævntes indehaver er Jette Silberbauer Gad, adfærdsøkonom og hele Danmarks økonomiske familierådgiver på TV2's Go' Morgen Danmark. For Jette har medlemsskab af WiB Danmark åbnet nye døre. Selv om vi umiddelbart nogle gange er langt fra hinanden, så åbner den særdeles aktive måde at netværke på i WiB for nogle nye konstellationer og forretningsmuligheder, som jeg ikke havde fået ellers , siger hun.

Der er ingen tvivl om, at fremtidens mest succesfulde virksomheder og personer, er de, der både udviser socialt engagement og som forstår at netværke både fysisk og virtuelt , siger Flora Eriksen. Kvinder har ofte behov for mere i deres arbejdsliv end de etablerede forretningsstrukturer. Derfor er det vigtigste for os at styrke relationerne medlemmerne imellem og at fokusere på det positive samarbejde og samvær.

WiB Danmarks nye hjemmeside med adressen www.wib-danmark.dk er et af redskaberne til netop det. Hjemmesiden giver mulighed for alle former for kommunikation og networking, hvad enten det er af forretningsmæssig eller social karakter.

Medlemmerne kan vidensdele, rådgive og sparre professionelt via hjemmesidens forum, mødes privat på cafeer eller til netværksmøder, og dyrke kombinationen af socialt og virtuelt samvær på facebook. Vi lægger ingen begrænsninger på måden at netværke på. Når relationerne styrkes - uanset hvordan, opstår det kreative og konstruktive samarbejde, som vi allerede hos WIB har set flere gode eksempler på , slutter Flora Eriksen.

WiB Danmark blev oprettet i 2009 og har for tiden ca. 200 medlemmer. Formålet med WiB er at være et stærkt professionelt erhvervsnetværk for kvinder ud fra devisen jo mere du giver, des mere får du. WiB ønsker at gavne kvinder i deres faglige og karrieremæssige udvikling. Både blandt WiB s medlemmer og i bredere samfundsmæssig forstand.

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar