lørdag den 4. september 2010

Kvinderne nyder magten på datingsite

Tag en chance og ha det sjovt
Tusindvis af friske kvinder og mænd kan ikke tage fejl. De har taget den næste generation af onlinedating til sig. CutTheCrap.dk er et community, hvor det handler om at tage en chance, få udvekslet telefonnumre og komme ud i virkeligheden og ha det sjovt.

Start på nettet og fortsæt i virkeligheden
Nettet er det perfekte sted at starte, når det gælder om at flirte og finde sammen. Men det er først ude i virkeligheden, at man finder ud af, om kemien er der. CutTheCrap.dk gør det nemt at oprette sin profil og få udvekslet telefonnumre og så er det bare om at tage den videre derfra.

Kvinderne bestemmer lidt mere
CutTheCrap.dk byder også på en anden vigtigt nyskabelse i forhold til traditionel netdating. Der er nemlig rykket lidt rundt på styrkeforholdet mellem kønnene. Kvinderne bestemmer lidt mere end mændene på CutTheCrap.dk og de vælger både hvilke mænd, de er interesseret i, og om de vil have mændenes telefonnummer eller give dem eget nummer. Det giver kvinderne fuld kontrol over situationen og sikrer dem mod uønsket kontakt. Nemt og effektivt.

Det skal være nemt at ha det sjovt
Dating kan let komme til at virke lidt for tungt og lidt for seriøst især hvis man mere er til at flirte og få skabt den første kontakt på en nem og uforpligtende måde. Og det er netop hele pointen med CutTheCrap.dk. Væk med det overflødige og ind til kernen.

På CutTheCrap.dk finder du måske din næste kæreste eller bare en one-night-stand det ved du kun, hvis du tør springe ud i det. Og det er der allerede rigtig mange, der har gjort på CutTheCrap.dk. Så følg med, hvis du er klar til at have det sjovt ...

Læs mere her

1 kommentar:

  1. For at finde sexpartners plejer jeg at bruge Fastfoxx.com. Har fundet ud af det er den nemmeste måde at finde seriøse partnere for spontan sex.

    SvarSlet