mandag den 13. september 2010

Lær hvordan du kan være lykkelig hver dag

Nyt spændende foredrag på Kildegården i Roskilde, der handler om, hvordan alle kan føle sig lykkelige, hvis man bare kender de rigtige teknikker og ved, hvilke tanker man skal gøre sig.

Hvad skal du gøre, hvis du af og til fanger dig selv i at være trist og modløs og tænker, at livet bare passerer forbi

Da jeg opdagede, at jeg blev ved med at tænkte de samme negative tanker og ofte gav andre ansvaret for det, når jeg ikke var tilfreds med min livssituation, vidste jeg, at det var på høje tid at gøre noget nyt, fortæller Mette BL Thomsen, der er Personlig Power Specialist og initiativtager til foredraget LYKKELIG hver dag .

Det er ikke sjovt at føle sig som en mus i en trædemølle eller pausefisk i et akvarium, men der handler det om at åbne øjnene og se livet med nye briller, fortæller Mette og fortsætter: Hverdagen er ofte trist og grå, fordi vi glemmer at rette vores fokus på kærligheden og alt det smukke, som omgiver os.

Til foredraget kan man høre mere om, hvordan man vender modgang til medgang, og hvordan det med spirituelle indsigter er muligt at vælge at være lykkelig hver dag. Mette ved, hvad hun taler om. Da hun var 14 år døde hendes mor af brystkræft, og livet derefter har været et evigt ønske om at finde de svar, som ikke stod skrevet i en enkelt bog. Mette besluttede sig tidligt for, at hun vil bruge livet på at hjælpe andre, så de kan leve livet, mens de har det. Hun vil bl.a. fortælle om, hvordan man med en ændret tankegang kan frigive energi og bringe balance ind i sit liv.

Mette BL Thomsen er indehaver af Roskilde firmaet Lift Your Life, og hun arbejder i dag som Personlig Power Specialist med en bred uddannelsesmæssig baggrund som coach, akupunktør, zoneterapeut, psykoterapeut og sygeplejerske.

Foredraget afholdes onsdag den 30. september 2009 fra kl. 19-21.30 på Kildegården lokale 454, 2. sal, Helligkorsvej 5, 4000 Roskilde. Der er entrépris på kr. 100.

Det kræver ingen forudsætninger at deltage, blot en nysgerrighed og ønsket om at mestre kunsten at være lykkelig. Du vil gå derfra med redskaber, som du kan tage i anvendelse med det samme, slutter Mette BL Thomsen, som i mere end 20 år har hjulpet mennesker til at bygge bro mellem det sted, de er og der, hvor de gerne vil være, såvel personligt, helbredsmæssigt som sportsligt og fagligt.

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar