mandag den 6. september 2010

Bliv en flot og stærk mor med ar på maven!

Kejserinderne - Nyt efter fødselstræningstilbud for kvinder der har født ved kejsersnit, har set dagens lys.

Jordemoder Anne Ruby og fysioterapeut Heidi Holm har designet et unikt og innovativt optræningsforløb til de kvinder der har født ved kejsersnit. At denne målgruppe har et særligt optrænings/behandlingsbehov er helt overset og i den grad bagatelliseret, men de som har været igennem denne maveoperation ved, at det sætter sine spor på både muskelstyrke og funktion. Kejserinderne er et unikt, effektivt og fagligt velfunderet forløb på 12 gange 2 timers træning, hvor den nybagte mor kan starte rejsen tilbage til sit gamle jeg ! Udover træningsdelen, indeholder forløbet bl.a. arvævsmassage, tidlig kommunikation med den lille baby, babymassage og et oplæg om barnets motoriske udvikling.

Lige meget om det var et planlagt eller akut kejsersnit!

Akut eller planlagt betyder intet på kejserinderne er der både plads til at være lykkelig for eller ked af, at have født på denne måde. Faktum er at man har det samme træningsbehov og at det altid er rart at dele oplevelsen med andre som er i samme båd . Derfor er der også altid mulighed for at stille spørgsmål til jordemoderen og vende alt fra selve operationen, til amning eller det at finde sig selv som mor! Holdstart mandag d. 18/1 kl. 12.30-14.30 og finder sted i skønne omgivelser på Frederiksberg ManuVision Huset, Bernhardt Bangs Allé 25-27, 2.sal.

12 gange træning af 2 timer pris: kr. 2.500,-

Læs mere





tags: Frederiksberg, kommunikation,

1 kommentar:

  1. Helt enig - de er eksperter indenfor deres fag. I jylland kan man finde eksperter som f.eks Maja fra Metavita. Man kan finde hendes profil med online booking på www.tumlino.dk

    SvarSlet