onsdag den 29. september 2010

Klinik Vogue Støtter brysterne

I oktober måned samles der igen ind til Støt Brysterne. Klinik Vogue deltager i denne indsamling, i kampagnen får man lavet en lyserød sløjfe på neglen. Sløjfen koster 100 kr. som går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse. Sidste år indbragte kampagnen mere end 70.000,– kr. til Kræftens Bekæmpelse. Vi vil igen i år gerne være med til at støtte om det gode projekt, og derfor sætter Klinik Vogue fokus på støt brysterne i oktober måned.

Brystkraft kan ramme alle.

Som negleteknikere arbejder vi i en kvindebranche. Mange af vores kunder har selv haft brystkræft eller har haft det på tæt hold. Forleden var vi fem kvinder samlet på klinikken, og ud af fem havde to været ramt af brystkraft. På landsplan er tallet en ud af ni, eller godt 4.000 kvinder der hvert år får stillet diagnosen brystkraft, brystkraft er derfor den hyppigst forekommende kræftsygdom blandt kvinder. Vi mener derfor at det er vigtigt, at vi alle sætter fokus på at samle penge ind til formålet, som så kan blive brugt til forskning og forebyggelse.

Alle kan støtte

På Klinikken kan man yderligere være med til st støtte det gode formål, med et bidrag til vores indsamlingboks. Vi håber på i år at kunne overgå resultatet fra sidste år.

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar