fredag den 10. september 2010

Gammel kærlighed ruster ikke

Serien re:use er unikke smykker skabt af sjove, spændende og anderledes materialer med det til fælles, at de alle har haft et tidligere liv.

Smykkerne er alle håndlavede af den danske designer Bodil Ibsen, som anvender brugte cykelslanger og forskellige gummislanger i kombination med blandt andet sten, perler og metal.

Sortimentet omfatter både halskæder og armbånd og spænder over linjerne Classic, Funky, Retro, Delux og Men.

Classic re:use signalerer feminin elegance og afspejler en kreativ og afklaret
personlighed med stor styrke. De sorte og hvide farver skaber rolige kontraster med de rå materialer fra gummi og sølv. Et samspil med en flot balance.

Funky re:use udstråler lyst på livet og en trang til at møde verden. Rød, lilla, grøn og turkis er alle positive og energiske farver, som sammen med cykelslangens rå look, skaber en naturlig og intuitiv handlekraft.

Retro re:use giver sammen med materialet fra cykelslangen en oplevelse af livsglæde og spontanitet. Det giver hverdagen fornyet liv. De karakteristiske orange- og mokkafarver henleder naturligt tankerne på 70 ernes frisind og rebelskhed.

Delux re:use forener det rå gummi-look med det elegante og feminine i de slebne sten og metalvedhæng og -detaljer. Udstråler styrke og personlighed med et strejf af klædelig sårbarhed, der vil få ridderen frem i enhver gentleman.

Men re:use er den rå minimalisme med klare og selvsikre signaler til omverdenen. De mørke og brune farvenuancer udtrykker sammen med sølv og materialet fra cykelslanger en maskulinitet, der er i tråd med tidens værdier. Men re:use findes som armbånd.

Armbånd fra re:use koster fra 250 kroner i vejl. udsalgspris, mens halskæder fås fra 350 kroner

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar