fredag den 24. september 2010

GOSH He og SHE No. 2

Så er det tid til en udvidelse af den skønne duft fra GOSH HE og SHE. Duften er en sofistikeret kombination af friskhed og sensualitet.

GOSH HE No. 2 er en sensuel, aromatisk, frisk havduft. Den indleder med en frisk duft af cypres, enebær og salvie. Mellemnoternes dybe kerne, der dufter som havet, er komponeret af en blanding af jasmin, fyrrenåle og træ fra havets bund. Den intensive, maskuline bundnote stammer fra træ, mos og mineralsk rav. Denne fantastiske kombination af blomster, havakkorder og træ giver en frisk, forførende og harmonisk, holdbar duft.

I serien indgår der;
– Edt. 50 ml. Vejl. udsalgspris: 149,00 Dkr.

– Perfumed Deo spray, Vejl. udsalgspris: 69,00 Dkr.

– Deo stick, Vejl. udsalgspris: 59,00 Dkr.

– Hair & Body Wash with Aloe Vera, En fugtgivende Hair & Body Wash til både krop og hår, der efterlader huden blød og forfrisket. Indeholder aloe vera og er perfekt til brug hver dag.
Vejl. udsalgspris: 49,00 Dkr.

GOSH SHE No. 2 er en fantastisk buket af søde blomster kombineret med fine frugter og ravets mørke sensualitet. Den friske og frugtagtige topnote er en liflig sød frugtsymfoni af bergamot, blomme og fersken. Mellemnoten er komponeret af forskellige søde blomster som f.eks. rose, ylang–ylang, jasmin, tuberose, viol, orkide, liljekonval og fresia. Bundnoten er en blanding af cedertræ, sandeltræ, rav, moskus og vanilje. En udsøgt duft, der gør et uudsletteligt indtryk!

I serien indgår der;
– Edt. 50 ml, Vejl. udsalgspris: 149,00 Dkr.

– Perfumed Deo spray, Vejl. udsalgspris: 69,00 Dkr.

– Deo rool on, Vejl. udsalgspris: 59,00 Dkr.

– Body Wash with Marine Vitamins & Minerals, Mild Body Wash, der giver en naturlig friskhed og tilfører huden fugt, så den føles forfriskende ren og velduftende. Indeholder vitaminer og mineraler fra havet, der hjælper med at bevare hudens naturlige fugtbalance. Vejl. udsalgspris: 49,00 Dkr.

– Body Lotion with Silk Protein & Shea Butter, En usædvanlig behagelig body lotion, der hurtigt absorberes og efterlader huden fugtet, blød og behagelig. Indeholder silkeprotein og sheasmør. Vejl. udsalgspris: 59,00 Dkr.


Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar