fredag den 15. oktober 2010

Brudesalonen Kennedys mærker stigende efterspørgsel på kvalitet og luksus

Nu, et års tid efter at Brudesalonen Kennedys åbnede dørene med ny indehaver, er tingene gået stærkt i Assentoft ved Randers.
En stigende efterspørgsel på kvalitetsmærker gør, at indehaver Signe Marie Jeppesen bruger mange timer på at finde de helt rigtige selskabskjoler og lækkert tilbehør, som i kvalitet og design matcher de smukke brudekjoler.

"Før i tiden var brudesko et par lyse sko i satin, som ikke kunne bruges til noget bagefter, men i dag stilles der store krav til bekvemmelighed og smukke detaljer," fortæller Signe Marie Jeppesen, og hun fortsætter:"Skoene må stadig gerne være i satin, men der stilles krav til, at de efter brylluppet kan indfarves, så de passer til yndlingskjolen hjemme i klædeskabet."

Den klassiske satinsko begynder dog nu at vige pladsen for de mere behagelige sko i kalveskind.

Signe Marie, der er bryllupsplanlægger, og derfor har erfaring fra mange fester, fortæller: "Det er rigtig mange timer, en brud skal have sine sko på, og det er kun under selve middagen, at hun sidder ned og kan slappe af og dér skal hun alligevel op på stolen hele tiden for at kysse sin gom. Men det er ikke kun bruden, der står op mange timer denne dag. Alle gæsterne står op ligeså længe, og har man et par sko på, der skarver, tænker man hele tiden på, hvornår man kan få dem af igen.
Disse sko og sandaler fra Nina Fiarucci er i en kvalitet, så man kan danse til den lyse morgen. Og med de elegante detaljer, såsom Swarovski–krystaller, gør, at vores kunder gerne vil betale lidt ekstra for dem.
At de kan fås i andre farver end elfenben og hvid, er kun et plus. Sølv, guld og bronze sælger vi rigtig mange af, og vælger man én af de farver, kan de udmærket senere bruges til både festkjoler og jeans."

Den stigende efterspørgsel på kvalitet, mærkes ikke kun på skoene. Undertøjet skal sidde perfekt, den stropløse bh skal sidde på plads hele aftenen, og strømperne må ikke løbe lige før vielsen.
Brudesalonen Kennedys fører derfor kvalitetsstrømperne Levante fra Italien samt det franske undertøj Aubade, som med sine blonder og fine detaljer kan forføre enhver mand.

"Det er ikke kun brudene, der ønsker lækkert undertøj", fortsætter Signe Marie, "under en selskabskjole vil man også gerne være lækkert klædt på og så har vi en hel del mænd, der kommer for at købe luksusgaver til deres elskede", smiler indehaveren af Kennedys.

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar