lørdag den 2. oktober 2010

Fantastiske bæltespænder fra Butterfly Blue´s

Bag Butterfly Blue´s fantastiske bæltespænder står den engelske textil–designer Justine Williams, som i mange år har har arbejdet både med design og mode og som i dag både designer og producerer (håndlaver) hvert enkelt bæltespænde.

Til sine motiver lader Justine Williams sig inspirerer af alt lige fra mode magasiner, vintage tapet, kort, ja selv hendes børns tegninger. Hun starter med en blyant–tegninger og efter mange timers arbejde på computeren, og resultatet er tilfredsstillende, så går hun igang med at lave spændet.

Butterfly Blue tilbyder 5 forskellige spænde–formater med hver 5 motiver – dvs. ialt til denne sæson 25 smukke bæltespænder, både klassiske og moderne. 17 af disse spænder har Swarovski krystaller arbejdet ind i motivet.

Butterfly Blue bæltespænder sættes sammen med smukke, bløde og meget holdbare lædder bælter i 3 forskellige farver (sort, brun og lys brun) som findes i 4 størrelser:
Alle bælter har en smart og simpel lukke metode, som gør det nemt at skift spændet ud. Man kan sagtens have flere spænder til et bælte eller omvendt – altså man kan "mix & match" for et individuelt look.
Herhjemme forhandles Butterfly Blu´s af Dyberg–Larsen i Asperup på Fyn.

Vejl. Udsalg for spænde og bælter fra 1.000,– DKK.

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar