torsdag den 7. oktober 2010

Disneys berømte kollektion af brudekjoler kommer til Danmark

"Der var engang en prinsesse " sådan kunne overskriften lyde på det eventyr, der i disse dage skrives i Assentoft ved Randers. Brudesalonen Kennedys har fået forhandlingen af kjoler fra Disney´s Fairy Tale Weddings og nye muligheder åbner sig for den danske brud.

Brudesalonen Kennedys i Assentoft ved Randers har rygende travlt disse dage. Silke, Swarovski–krystaller og tyl præger billedet i prøverum og vinduer. Brudekjoler, selskabskjoler og brudepigekjoler hænger overalt og kan gøre selv den mest hurtigtalende bagerjomfru stum af betagelse. For her er, hvad prinsessedrømme er lavet af. Indehaver af Kennedys, Signe Marie Jeppesen, fortæller:

"Her er alle de store eventyr repræsenteret. De helt klassiske som Snehvide, Tornerose, Askepot, og Den lille Havfrue sammen med de nyere karakterer som Belle fra Skønheden & Udyret og Jasmine fra Alladin kan alle ses i detaljerne på kjolerne. Kjolerne er jo ikke kopier af dem i tegnefilmene, men ser du godt efter, kan du alligevel tydeligt se, hvilken kjole, der hører til hvilket eventyr. For eksempel er der i Ariels kjoler vandfald og muslingeskaller, ligesom der i Snehvides er små delikate ærmer. "

Det er brudekjoledesigneren Kirstie Kelly, der står bag disse kunstværker for kunst, det er det. Kirstie Kelly har designet kjoler til et væld af skuespillere på den røde løber, og valget af eksklusive materialer afspejles i priserne, som ligger fra 13.000 til omkring 35.000 danske kroner for en brudekjole og fra ca. 3000 kr. for en selskabskjole.

Om det så er smykkerne, som blev foræret til de nominerede ved dette års Grammy– og Oscaruddeling, er der ingen vej udenom, at de er en prinsesse værdig. Hvert eventyr har sine egne smykker, og de smukkeste perler og krystallerne fra Swarovski kommer til at funkle om kap med brudenes øjne i det danske land. Smykkerne ligger fra omkring 350 kr., så det behøver ikke koste en formue at ligne en Hollywood–stjerne.

"Vi er meget stolte af, at vi er blevet udvalgt af Disney. Der findes ikke mange forhandlere udenfor USA og kun to i Europa inklusiv os og det ser vi som en anerkendelse af Kennedys og det koncept, vi har bygget op med en kombination af bryllupsplanlægning og brudesalon," siger Signe Marie.

Kjolerne passer perfekt til den danske brud, for her er alt fra det store brus fra Askepot – over den slanke havfruemodel fra Ariel til den mere luftige Jasmine, som er en slags Østens Boheme. At det lige præcis er dette forår, kjolerne kommer til Danmark, hvor der også er bryllup i kongehuset, er et eventyr i sig selv.

Billedmateriale fra Disney i høj opløsning:
http://dcp.smugmug.com/gallery/2689824#210266843

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar