tirsdag den 5. oktober 2010

Internettet kan bruges til andet end at købe de typiske mærkevarer

Det skal være muligt at købe moderne og anderledes gaver for alle. Også dem, der ikke lige bor i storbyen eller i nærheden af en smart butik. Med internetbutikken tilogfra.dk er det nu muligt at købe sjove og brugbare gaver i lækkert design til overkommelige priser.

Internettet kan bruges til andet end at købe de typiske mærkevarer
Hos tilogfra.dk kan man købe de produkter, man ellers ikke ville finde i en butik i byen. Til forskel fra så mange andre butikker på nettet har tilogfra.dk fokus på at udbyde unikke produkter, som man ikke finder på hylderne i butikken rundt om hjørnet. Det må ikke blive for kedeligt, og derfor har tilogfra.dk lagt sig fast på designvenlige gaver og brugskunst, der er anderledes, anvendelige, sjove og i alle prisklasser.

Det kan være svært at finde den helt rigtige gave...
Hos tilogfra.dk sparer kunderne en masse tid med at skulle gennemgå en række butikker for at finde den helt rigtige ting. "Vores ide er, at du ligeså godt kan købe din gave til din kæreste, veninde, mor eller moster hos tilogfra.dk.

Vi har samlet spændende, moderne og ikke mindst brugbare gaver på ét sted. Produkterne minder om dem, man ser i damebladene, dog med en kant, som gør dem lidt anderledes," siger Anne–Louise Johnsen.

Hvem gemmer sig bag tilogfra.dk
tilogfra.dk ejes af Anne–Louise Johnsen og Merete Olesen, og drives til dagligt at Anne–Louise. Anne–Louise kommer fra TDC, hvor hun i de sidste 11 år fungerede som chefkonsulent inden for et større salgsområde. "Det har helt klart været en drøm for mig at skulle starte virksomhed op, og med tilogfra.dk føler jeg, at jeg er kommet på min rette hylde. Her har jeg en udfordrende og spændende hverdag og kan ligeså stille opleve at mit arbejde bærer frugt.

Efter en helt forrygende start kan vi mærke, at vi er ved at blive kendte, vi får flere og flere på vores mailingliste og nye ordrer ind hver dag. Så vi må have ramt nogen med vores sortiment og vores stil," siger Anne–Louise.

Begge familier både børn og voksne går op i butikken med liv og sjæl. Børnene stiller gerne op når der skal pakkes varer ud. Mændene hjælper til med det praktiske, når Anne–Louise og Merete fylder bilen op og kører af sted for at være med på messer og åbent hus arrangementer.

Kontaktpersoner
Ønsker du at kigge på butikken, så er adressen www.tilogfra.dk

For uddybende kommentarer til pressemeddelelsen henvises der til: Anne–Louise Johnsen på tlf. 20 20 22 04.

Åbent hus arrangementer
lørdag den 12. april 2008 fra kl. 11 16 på Gimlevej 50, Gram, Skanderborg

søndag, den 27. april 2008 fra kl. 11 16 på Rønnevej 8, 9000 Aalborg

Se mere her: http://tilogfra.dk/info.asp text=20

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar