torsdag den 14. oktober 2010

Rynkerne reduceres på syv minutter!

En ny, revolutionerende rynkebehandling er kommet til Danmark. Naturproduktet Athena 7 Minute Lift er gennemtestet, og resultaterne er overraskende gode en synlig rynkereduktion kan iagttages efter blot syv minutter, og anvender man produktet dagligt i en måneds tid, forsvinder mange af rynkerne permanent. Klinik Egelund er blandt de få, eksklusive klinikker, der tilbyder behandlingen.

Amerikanske forsøg har dokumenteret, at Athena 7 Minute Lift præsterer en reduktion af linjer og rynker i ansigtet på over 80 procent. Alligevel var ejeren af Klinik Egelund, Gitte Nielsen, skeptisk i starten:

"Jeg troede simpelthen ikke på, at det var muligt at reducere rynker så hurtigt og effektivt. Derfor prøvede jeg cremen på mig selv i den ene side af ansigtet og jeg måtte forbløffet konstatere, at der efter kun syv minutter var en tydelig forskel på højre og venstre side. Derefter afprøvede jeg behandlingen på min mor på 86 år, og også her var resultatet intet mindre end fantastisk," fortæller Gitte Nielsen, der netop er begyndt at forhandle det nye produkt.

Naturlige planteolier
Athena 7 Minute Lift består af 12 plantebaserede olieessenser, som påvirker de små muskler i ansigtet, der skaber rynkerne. Cremen får ansigtsmusklerne til at slappe af og plejer samtidig huden. Allerede syv minutter efter, man har påført cremen i et ganske tyndt lag, kan man se effekten, som holder sig 14–16 timer efter behandlingen. Og anvender man cremen dagligt i en til to måneder, indtræder en permanent tilstand med 25 procent færre rynker.

"Behandling med Athena 7 Minute Lift giver i sig selv forbløffende resultater på både kort og langt sigt. Og kombinerer man cremen med andre hudplejebehandlinger, opnår man en yderligere effekt. Er huden renset fuldstændigt i bund, inden man påfører cremen, giver det cremen de bedste betingelser for at virke optimalt," forklarer Gitte Nielsen.
Hun har blandt andet gode erfaringer med at kombinere Athena 7 Minute Lift med en BeautyTec SIM–behandling, som også er rynke–formindskende, og supplere med en hudopstrammende Accent–behandling.

Gratis prøvebehandling
På Klinik Egelund får hver enkelt kunde en individuelt tilpasset behandling. Eksempelvis kan man indlede med en behandling på klinikken og derefter fortsætte med at anvende cremen hjemme en gang om dagen. Efter en uge er det tid til en ny klinik–behandling, og således kan man fortsætte i 3–4 uger alt efter behov.
Gitte Nielsen er nu blevet så overbevist af Athena 7 Minute Lifts formidable resultater, at hun tilbyder en gratis prøvebehandling med cremen:

"De af vores kunder, der har prøvet cremen i den ene side af ansigtet og selv har set resultatet efter syv minutter, er ikke i tvivl de ønsker at fortsætte behandlingen," siger Gitte Nielsen og understreger, at det alene er Athena 7 Minute Lift, det er gratis at prøve.
Det er AMA Laboratorierne, der har stået for de kliniske test, som fastslår virkningen af Athena 7 Minute Lift, og undersøgelsesmetoden er godkendt af IRB. Undersøgelsen blev udført på kvinder i alderen 41 til 50 år. Det er desuden klinisk dokumenteret, at cremen ikke indeholder allergifremkaldende stoffer.

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar