fredag den 28. februar 2014

Supersmart kommer til Døllefjelde-Musse Marked

Supersmart er en online butik til kvinder i alde aldre. De har et stort sortiment, særligt inden for jeans og leggings. Kunderne har dog ikke kun mulighed for at finde deres produkter på nettet, men nu også rundt omkring på landets markeder. Supersmart tager rundt på de forskellige markeder i Danmark, hvor de viser deres sortiment frem. De starter sæsonen på Døllefjelde-Musse Marked.
Døllefjelde-Musse Marked starter d. 15 Maj og har et utal a stande og en erhvervsudstilling. I år vil Supersmart have en stand på markedet, og der vil være et stort udvalg af deres sortiment. Med fokus på kvinder har de stort udvalg af dametøj for kvinder i alle aldre. Deres sortiment findes normalt kun på nettet, men bliver nu også solgt rundt omkring på de danske markeder. Der findes på hjemmesiden mange billeder af produkterne, men på markedet kan kunden få lov til at se og prøve tøjet inden de køber det. Fordi Supersmart har en webshop betyder det dog at sortimentet altid vil være tilgængeligt for alle – selv hvis man ikke har mulighed for at dukke op på et af markederne. Herudover har de også en Facebook profil tilknyttet deres forretning. Her vil man kunne finde ud af på hvilke andre markeder de dukker op og hvornår.

Supersmarts sortiment appellerer sig henholdsvis til kvinder, der ønsker et sexet og attraktivt look. Derfor har de bl.a. et stort udvalg af jeans til kvinder med alle slags kurver, fra det udvaskede look til det mere femine og dekorative. Ligeledes har de et stort sortiment af leggings i mange farver og print, såvel som moderne jakker.

Døllefjelde-Musse Marked er fra d. 15- 18 Maj og Supersmart vil have en stand alle dage.

Læs mere her

tags: Danmark, sex, Facebook, Ford,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar