torsdag den 27. februar 2014

Poul M, hårekspert i 45 år og stadig moderne

Poul M har kunnet fejre sit 45 års jubilæum som hårekspert og har fornyet udseendet på deres 12 butikker i Jylland. Poul M udtaler at de mener at grunden til deres succes, er deres mange års erfaring i branchen og deres fokus på at følge med mode og tendenser. Deres koncept fokuserer på at deres kunder skal have en eksklusiv behandling, uden at skulle betale eksklusive priser.
Med mange års erfaring inden for faget har Poul M kunnet køre forretning i over 45 år, og stadigt formået at følge med mode og trends. Det er en kombination de selv ser som værende væsentlig i deres branche for at kunne yde den bedste betjening for kunderne. De fokuserer på at kunne opbygge en tillid til deres kunder og fokuserer derfor på at skabe et trygt og morderne image. Derfor har de også for nyligt investeret i at renoverer deres 12 forretninger rundt omkring i det østlige og nordlig Jylland.

Poul M udtaler at det er vigtigt for dem at skabe stor kundetilfredsstillelse og derfor har de ud over deres fysiske butikker også en online webshop. Her sælger Poul M de mest eftertragtede produkter som er en kvalitet forretningen føler de kan stå indenfor.

Læs mere her

tags: Jylland,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar