fredag den 7. marts 2014

Aalborgensiske Restaurant MEST er blandt de fem bedste vest for Storebælt

Restaurant MEST ridder på succesens bølge. I 2012 vandt restauranten Årets Gericke i kategorien "Bistro". I 2013 blev MEST kåret som Årets Brasserie af Den Danske Spiseguide. Også restaurantens vigtigste anmeldere – gæsterne – giver topkarakterer til aalborgensiske Restaurant MEST.
Lige siden DinnerBooking lancerede funktionen "gæstefeedback" i august 2013, har Restaurant Mest hver måned ligget på top 5 i VEST-kategorien: Fyn og Jylland. Restaurant MEST's gentagne optræden i Top 5 vækker opsigt hos DinnerBooking: "Ingen anden restaurant har formået at ligge så stabilt blandt gæsternes vurdering, som MEST har præsteret. 7 måneder ud af 7 mulige på top 5 – og flere gange som nummer 1. Det er noget af en præstation.", udtaler Peter Thygesen, der er partner hos DinnerBooking.

Hver gang en gæst booker bord online gennem DinnerBooking.com, får de efter restaurantbesøget tilbuddet om at give den pågældende restaurant feedback. Gennemsnitligt benytter én ud af tre gæster sig af muligheden. Og gæstefeedbacken betyder meget for restauranterne: "Vi sætter stor pris på, at vores gæster tager sig tid til at vurdere besøget hos os, og vi bruger feedbacken til konstant at forbedre os. Det glæder mig selvfølgelig, at vi i så høj grad indfrier gæsternes forventninger. Vi er meget stolte over, at Restaurant MEST har formået at markere sig på den måde", siger Mette Nygaard Klausholm fra Restaurant MEST.

Gæsterne kan på baggrund af et restaurantbesøg give restauranten fra 1-6 points i kategorierne: maden, betjeningen, stemningen, den samlede oplevelse og "value for money". Desuden bliver gæsterne spurgt om, hvorvidt de vil anbefale restauranten til andre. Det vil i gennemsnit 99,5 % af Restaurant MEST's gæster.

Restaurant MEST serverer frokost- og middagsretter med afsæt i et enkelt, ærligt og velsmagende køkken med elegante referencer til det franske cuisine. Restauranten har åbent mandag til lørdag fra kl. 12 til 15 og igen fra kl. 17 til 21.30. Søndag holdes der åbent for selskaber mv.

DinnerBooking leverer online bookingsystemer til 400+ restauranter, håndterer over 600.000 gæster om måneden, og DinnerBooking.com er Danmarks største bookingsite. DinnerBookings top 5 over gæsteanmeldelser udkommer hver måned, og én gang årligt kåres desuden årets top 5. DinnerBooking opdeler restauranterne i ØST (Sjælland) og VEST (Fyn og Jylland).

For mere information kan Peter Thygesen kontaktes på mail: pt@dinnerbooking.com eller telefon: +45 32 55 50 48.

Læs mere her

tags: Danmark, restaurant, Sjælland, 2013, Jylland, 2012,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar