fredag den 7. februar 2014

Forebyg hårets syv aldringstegn med Pantenes nye hårplejeserie Pantene Pro-V Youth Protect 7

Pantene tager hårpleje til et helt nyt niveau med lanceringen af deres nye anti-aging serie; Pantene Pro-V Youth Protect 7. En hårplejeserie, der er særligt fremstillet for at forebygge hårets aldringstegn og gøre håret stærkt og ungdommeligt med sin beskyttende teknologi, hvilket betyder, at man ikke behøver at blive klippet så ofte.
Mange kvinder er uvidende om, at deres hår ældes, og at aldrende hår ikke blot handler om grå hår. Også genetiske og eksterne faktorer påvirker hele håret fra rod til spids. Pantene Pro–V's forskere har gennemført deres mest omfattende undersøgelse til dags dato, hvilket har resulteret i en hårplejeserie, der forhindrer og forebygger hårets første tegn på aldring.

"Hvis du ønsker et sundt og friskt hår, når du er 40 år, er det vigtigt, at du plejer dit hår med de rigtige produkter allerede i start 30'erne," siger Steven Shiel, videnskabelig direktør hos P&G Beauty & Grooming.

Den nye anti-age serie er opdelt i fire trin; shampoo, balsam, en dybt plejende hårkur og en Fibro– Reinforcing spray, der er sprængfyldt med vitamin B7. Hårserien indeholder en beskyttende teknologi, der er specielt udviklet til at forebygge hårets modstandsdygtighed over for eksterne påvirkninger, som eksempelvis hårbørstning og styling. Et sundere og stærkere hår resulterer i færre slidskader og spaltede spidser, hvilket betyder, at håret ikke behøver at blive klippet så ofte.

Pantenes Youth Protect 7 giver et smukt og ungdommeligt hår ved at:

1. Øge hårets fyldighed
2. Give strålende glans
3. Glatte krus og uregerlige, grå hår ud
4. Gennemfugte håret fra rod til spids
5. Reparere skader
6. Forebygge mod spaltede spidser
7. Styrke håret ved at forhindre hårtab og knækkede hår

Pantene Pro -V Youth Protect 7 er tilgængelig i butikkerne fra januar 2014. Vejledende priser for produkterne er 39,- DKK for 250ml shampoo og balsam. 42,- DKK for 200 ml hårkur, og 59,95,- DKK for 150ml Fibro-Reinforcing Spray.



tags: direktør, Vejle, teknologi, videnskab, 2014, hårtab,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar