fredag den 21. februar 2014

Foredrag om livet med nye øjenlinser: Godsejer smed læsebrillerne

Østjyderne kan blive klogere på nye muligheder for at slippe brillerne, når kendt øjenkirurg holder foredrag i Aarhus den 25. februar. Man kan også møde godsejer Jørgen Blach fra Djursland, der efter en øjenoperation for nylig har fået ungdomssynet igen.
Med mere end 15.000 operationer bag sig er Jannik Boberg-Ans en af landets allermest erfarne synskirurger. Samtidig er han anerkendt over hele Skandinavien for sin ekspertise – og cheflæge hos EuroEyes, som er blandt Europas største kæder af øjenklinikker, og som igennem en årrække har drevet klinik over for hovedbanegården i Aarhus. Her afhjælper rutinerede kirurger med den nyeste teknologi nær- og langsynethed, bygningsfejl, grå stær samt brug af læsebriller. Når den berømte øjenlæge inviterer til informationsaften den 25. februar, vil han fortælle om nye muligheder inden for synskirurgien. Hovedtemaet bliver, hvordan man ved at få nye øjenlinser med ét slag kan afhjælpe flere forskellige slags synsfejl – og slippe for at bruge læsebriller, briller med glidende overgang, kontaktlinser og øvrige synshjælpemidler.

Den 57-årige godsejer Jørgen Blach, der driver Lykkesholm på Djursland, har for nylig fået nye øjenlinser. På arrangementet fortæller han om sine oplevelser med operationen, og hvordan den har ændret hans liv. – Jeg har fået mit syn tilbage, som det var, dengang jeg var ung. Samtidig er det en stor lettelse i hverdagen ikke at skulle bruge briller hele tiden – man kan vist godt sige, at briller og jeg ikke går synderligt godt hånd i hånd, fortæller Jørgen Blach, der ser frem til at uddybe sine oplevelser for østjyderne.

Alle er velkomne

Arrangementet finder sted tirsdag den 25. februar fra kl. 19.00 til 21.00 i Musikhuset Aarhus. Ud over Jannik Boberg-Ans kan man møde flere andre eksperter fra EuroEyes. Alle er velkomne, og deltagelse er gratis. EuroEyes byder på kaffe og the.

Tilmelding kan ske på tlf. 70 27 45 53 eller ved at klikke på 'Tilmeld dig informationsaften hos EuroEyes' på forsiden af www.euroeyes.dk. Efter arrangementet er der mulighed for at booke tid til en gratis og uforpligtende forundersøgelse.Læs mere her

tags: euro, Europa, teknologi, Skandinavien, kaffe, kirurgi,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar