fredag den 9. september 2011

Kvinder overser sit potentiale og er uprofessionelle selvstændige

Kvinder er ellers så gode til at være noget for andre, afdække og tilfredsstille andres behov. Være sociale og delende i privat sammenhæng.

Men forstår de at benytte sig af disse kompetencer til at drive forretning og tjene penge? Nej!

"Det er min påstand og desværre også min erfaring som forretningsudvikler, inspirator og foredragsholder for kvinder", siger Louise Schubert.

Louise Schubert fra firmaet Feminine Sales Power møder mange selvstændige kvinder, som har svært ved at tro nok på succesen og dermed ikke formår at dyrke en professionel branding.

De overser værdien af, at se ?lækker? ud med business øjne, være klar i spyttet, vise sine produkter/ydelser tydeligt frem og netværke sig til mere succes. Det at bygge relationer med folk, der gavner deres business både på kort og lang sigt. Faktisk er det for nogen en kæmpe udfordring blot at sige sit firmanavn højt og friste tilhørerne med en succesfuld ?elevatortale?.

Derfor holder Louise Schubert sin vision højt. Hun brænder for at inspirere kvinder til at sælge med nydelse. Og elsker at føre dem til mere succes med sin business.

Feminine Sales Power tilbyder personlig rådgivning og laver salgstræning for kvinder ved events, kurser og foredrag.

Efterårets salgstrænings-event afholdes den 21. sept. '11 på Odder Parkhotel. En netværksbrunch med foredrag. Temaet denne formiddag er ?Kvinden bag den succesfulde business sælger, men hvordan??. Louise Schubert deler ud af sin ekspertise fra erhvervslivet og støtter deltagerne til mere effektiv networking. Hun suppleres på dagen af den succesfulde iværksætter Christine Eilvig - bedre kendt som den spirituelle i Chanel og medstifter af Millionøsemetoden.

Men Feminine Sales Power er ikke kun for jyder. Faktisk drager Louise Schubert snart til København. Her samler hun selvstændige kvinder på mastermind-forløbet "All in One", der starter til november '11. "Jeg glæder mig utrolig meget", siger Louise Schubert. Forløbets program byder bl.a. på et spændende oplæg af Lizl Rand, chefredaktøren fra Aller. Hun kommer og fortæller om "Vejen til medierne".

Kvinden bag firmaet Feminine Sales Power:

Louise Schubert er 34 år, kvinde med stort K og mor med stort M. Hun har 15 års stærke kommercielle erfaringer, bl.a. som brand manager i fødevarebranchen. Desuden har hun i 19 år været fascineret af det spirituelle og har med succes arbejdet med sin egen personlige udvikling - og har fundet drivere til at skabe.

Se gerne www.femininesalespower.dk for yderligere info.

Læs mere her

tags: København, selvstændig, chefredaktør, penge, erhvervslivet, Chanel,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar