fredag den 23. september 2011

Find årsagen til dit livs mysterier eller forklaringen på dit livs udfordringer

Regression betyder tilbagegang eller at gå tilbage i tidligere liv. Denne metode benyttes oftere og oftere som et utroligt brugbart redskab til forståelse og erkendelse af gentagelser af episoder i dette liv, rollemønstre, sygdom.

Glæden, genkendelse og forståelse af ?ting? man umiddelbart forstår, uden at forstå hvorfor løsner op, og giver mulighed for under kyndig hjælp og vejledning, at tage fat på en udviklingsrejse.

Søren Kierkegaard sagde: ?Livet må leves forlæns, men forstås baglæns?.
At livet skal forstås baglæns gælder ikke kun dette fysiske liv, men i høj grad også tidligere liv. En regression giver indsigt, åbner døren til afklaring og glæde ved dette liv.

Lizette Ottzen, der er indehaver af virksomheden Corners of Wisdom, beretter bl.a. om den klient, der indtil regressionssessionen hele sit liv havde næret en stor frygt for at sætte stik ind i og tage stik ud af stikkontakten. Regressionen fortalte om tilfangetagelse og tortur med strøm.

En anden klient, fortæller hun videre, kom da hun følte stor smerte og stivhed i højre side af kroppen og i hænderne. Regressionen fortalte om et liv som pelsjæger i Canada, til sidst et liv med krogede, kolde og uarbejdsdygtige hænder. Denne klient forstod sin diagnose, da den blev stillet et halvt år senere nemlig Parkinson.

Ikke alle klienter forstår regressionsoplysningerne og kan umiddelbart drage paralleller til dette liv, men efter at tale ?rejsen? igennem, er der altid brugbare informationer at arbejde videre med, konkluderer Lizette Ottzen. Hun tilføjer, at nogle klienter også besøger hende for at få indblik i, hvor deres talent for f.eks. dans og musik stammer fra.


Læs mere her

tags: Canada, tortur, virksomhed, øl,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar