fredag den 16. september 2011

Økologi og kvalitet er to af hjørnestenene hos Faceness i Helsingør

Økologi er ikke det, vi først tænker på, når der er tale om skønhedssaloner.
Det burde det være, siger Sidse Andersen, der på 10. år driver salon Faceness, for økologi tilfører kroppen naturlige de råvarer, den kan tåle.

Sidse Andersens smagfulde salon Faceness har til huse i en atmosfærefyldt bygning i et af Helsingørs ældste kvarterer. Her er kvaliteten i højsædet og behandlinger foregår udelukkende med økologiske produkter og af Sidse Andersen selv.

Den professionelle behandling akkompagneres af dæmpet smuk musik.
Det skal være sådan, at man føler, at man har været på en rejse, at man har været i stand til at nyde nuet og lukke verdenen ude, når man har været i behandling hos mig, fortsætter Sidse Andersen.

Udover klassiske og traditionelle skønhedsbehandlinger er Sidse Andersen endvidere uddannet til at udføre A.L.T. ansigtsløftningsteknik.

Der er efterhånden en stor og voksende kundekreds, som ikke har det godt med giftige indsprøjtninger eller operative indgreb, fortæller hun.

Sidse Andersen lægger naturligvis fest- og bryllupsmakeup og så sælger hun, økologiske produkter fra sin salon. Bøger og tips om sund kost, kropspleje og meget mere er nyeste tiltag i salon Faceness.Læs mere her

tags: råvarer, bryllup, Helsingør, atmosfære, øl,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar