onsdag den 31. august 2011

Byd på dit livs fest - Slotsbryllup for 60 personer til salg på Lauritz.com

Skræddersyet bryllupspakke med alt hvad et bryllup indeholder, lige fra slot, invitationer, brudekjole, bryllupskage, ringe, festfyrværkeri og bryllupsrejse til salg lige nu på lauritz.com

Drømmer du om at holde bryllup som en rigtig prinsesse, har du nu muligheden for at byde på dit livs fest, datoen er fastsat og alle leverandører er booket, så du skal bare glæde dig til at nyde din bryllupsdag sammen med 60 gæster.

Brylluppet finder sted på Herregården Jomfruens Egede den 1. Oktober 2011. Temaet er efterårsbryllup med navnet ?Falling in Love? hvor efterårets skønne farver vil skabe den romantiske stemning.
Det er Wedding4you, der i samarbejde med leverandører og samarbejdspartnere har sammensat bryllupspakken, som også indeholder koordination og afvikling af bryllupsfesten. Brylluppet har en værdi på 375.000 dkr. og budgivningen starter ved 300 dkr.

Spring planlægnings besværet over
Moderne brudepar ønsker at deres livs fest skal være en begivenhed, der afspejler det individuelle og vil gerne sætte sit personlige præg på traditionerne.
Det brudepar der vinder auktionen, får hele bryllupspakken serveret på et sølvfad! Parret kan nu undgår perlesveden og de talrige telefonopkald og nervepirrende beslutninger om det nu skal være laks eller ej, før brylluppet endelig kan stå.
Perfektion kræver meget arbejde, og netop derfor er ideen om en bryllupsarrangør så tillokkende for mange? så er det nemlig en anden, der skal arbejde meget.
?De vordende brudepar vil gerne udtrykke en helt personlig stil og en perfekt symfoni mellem brylluppets forskellige elementer så det bliver i en klasse for sig ́ - siger Christel Winther som er bryllupsarrangør og indehaver af bryllupsfirmaet Wedding4you.dk

Det er også Wedding4you, der i samarbejde med leverandører og samarbejdspartnere har sammensat bryllupspakken, som også indeholder koordination og afvikling af bryllupsfesten. Brylluppet har en værdi på 375.000 dkr. og budgivningen starter ved 300 dkr.

Se og byd på den komplette bryllupspakke på Lauritz.com

Ønskes information om auktion og Lauritz.com kontakt Helle Kampvig Lauritz.com Herlev
Om Lauritz.com Lauritz.com er Nordens største auktionshus. Hver dag sælges over 1.400 effekter på www.lauritz.com, hvor der altid er over 7.000 løbende auktioner indenfor kunst, design, antikviteter og home luxury. Sælgere kan dagligt indlevere og bydere gå på fysisk eftersyn i nu 18 Lauritz.com huse i Danmark, Sverige, Norge og Tyskland. Al budgivning sker online. Alle effekter beskrives, fotograferes og vurderes objektivt af eksperter. Hver uge registreres over 400.000 besøg på sitet. Lauritz.coms omsætning var 583 mio. kr. i 2007.

Læs mere her

1 kommentar:

  1. Næste gang bliver det forhåbentlig på Skrøbelev Gods ved det sydfynske øhav

    SvarSlet