onsdag den 3. november 2010

Skal alle bryllupper virkelig være ens

Skal dit bryllup være en kopi af din venindes eller din søsters Er dit bryllup bare ét i flokken af dette års bryllupper Svarer du ja til disse spørgsmål, så lad være med at læse videre. For selvom alle traditioner holdes og vogtes over, er det ikke ligefrem det traditionelle bryllup, Signe Marie Jeppesen, indehaver af http://www.kennedys.dk">Kennedys, arbejder med.

I Assentoft ved Randers arbejdes der i disse måneder på højtryk. Sæsonen er gået ind for bryllupsplanlæggerne over hele landet og kreativiteten har kronede dage.

”Det er oftest kun denne ene gang i livet, man har mulighed for at gå linen ud og skabe den flotteste og mest overdådige fest, så hvorfor ikke gøre det ” spørger Signe Marie, som har været bryllupsplanlægger siden 2005 og derfor har stor erfaring.
”Alle brudepar vil gerne have deres bryllup til at være det, der overgår alle andres og i eftertiden huskes som det mest romantiske eventyr, der nogensinde er skabt udenfor Disney. ”
Derfor bliver det også mere og mere almindeligt at hyre en bryllupsplanlægger, som kan holde styr på udsmykning, tidsfrister, budgetter – og ikke mindst traditionerne! For selvom man gerne vil have det helt individuelle bryllup, som aldrig er set før, holdes der fast i de gamle traditioner, som aldrig før.
Flere gange om året rejser bryllupsarrangøren på inspirationestur – oftest et sted i Asien eller i USA. ”Vi er nødt til hele tiden at følge med trenden – og hvor vores branche er ren industri i både USA og Asien, er vi mere på begynderstadiet herhjemme,” fortæller Signe Marie.

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar