fredag den 5. november 2010

Byd på dit livs bryllupsdrøm

For første gang i Danmark kan man byde på det perfekte bryllup, når Lauritz.com sætter komplet luksus slotsbryllup for 60 personer på online auktion. Brylluppet har en værdi på 400.000 dkr. og budgivningen starter ved 300 dkr.

Dette eksklusive aftenbryllup på Renæssanceslottet Næsbyholm ca. 50 minutter fra København udfordrer det traditionelle bryllup, med respekt for de faste bryllupsritualer. Mange moderne brudepar ønsker at deres livs fest skal være en begivenhed, der afspejler det individuelle og vil gerne sætte sit personlige præg på traditionerne.

´Trenden viser at det er et af de ønsker, der står højest for de brudepar der henvender sig til mig. Det vordende par vil gerne udtrykke en helt personlig stil og en perfekt symfoni mellem brylluppets forskellige elementer så det bliver i en klasse for sig´ – siger Christel Winther som er bryllupsarrangør og indehaver af bryllupsfirmaet Wedding4you.

Det er også Wedding4you, der i samarbejde med leverandører og samarbejdspartnere har sammensat bryllupspakken, som også indeholder koordination og afvikling af bryllupsfesten.

Brylluppet finder sted på Næsbyholm Slot d. 2–3. august 2008, der ligger 10 km syd for Sorø. Der kan bydes på brylluppet fra d. 6. marts og auktionen udløber d. 27 marts.

Se og byd på den komplette bryllupspakke på www.lauritz.com

Ønskes der yderligere oplysninger om arrangementet eller højtopløselige fotos kontakt bryllupsplanlægger Christel Winther fra Wedding4you på tlf. + 45 35 12 55 11

Ønskes information om auktion og Lauritz.com kontakt filialdirektør Lauritz.com Herlev Karsten Ellgaard Skov tlf. +45 20 15 87 30

Om Lauritz.com
Lauritz.com er Nordens største auktionshus. Hver dag sælges over 1.400 effekter på www.lauritz.com, hvor der altid er over 7.000 løbende auktioner indenfor kunst, design, antikviteter og home luxury. Sælgere kan dagligt indlevere og bydere gå på fysisk eftersyn i nu 18 Lauritz.com huse i Danmark, Sverige, Norge og Tyskland. Al budgivning sker online. Alle effekter beskrives, fotograferes og vurderes objektivt af eksperter. Hver uge registreres over 400.000 besøg på sitet. Lauritz.coms omsætning var 583 mio. kr. i 2007.
 

Læs mere her

tags: København, direktør, Danmark, 2008, Sverige, Norge, Tyskland, kunst, Herlev, omsætning, 2007, Lauritz.com, bryllup,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar