fredag den 17. oktober 2014

Giv slidt hår nyt liv på kun et minut

Pantene Pro-V 1 Minute Wonder Ampoules er Pantenes nye intensive kur, der giver skinnende og stærkere hår på kun et minut. Der ligger flere års forskning i hårstråenes overfladestruktur bag og resultatet er en hårkur fuld af næring og fugtgivende stoffer, som reparerer håret og tilfører det styrke og glans. Håret bliver meget slidt af vind og vand og plejer ofte at føles livløst og slidt. Det kan derfor være godt med et boost til håret. Pantene Pro-V's 1 Minute Wonder Ampoules er en intensiv SOS behandling der giver håret øjeblikkelig næring og styrke på kun ét minut. En slags nødhjælp til trist hår.

- Håret har svært ved at optage de næringsstoffer, som traditionelle hårplejeprodukter indeholder, og de har en tendens til bare at vaske håret uden at styrke dets egenskaber. Pantenes nye vitaminformel går ind og reparerer og beskytter hårets overflade, så det bliver stærkere, sundere og mere skinnende, fortæller Pantenes hårforsker, Dr. Jeni Thomas.

Pantene 1 Minute Wonder Ampoules er Pantenes mest koncentrerede hårkur til dato og reparerer skader på håret efter blot et minuts behandling. Den indeholder aktive stoffer som lægger et beskyttende UV-filter på hårets overflade. Behandlingen kan anvendes ugentligt, eller når håret er tørt, kedeligt og livløst.
Hårkuren anvendes i nyvasket hår og fordeles fra rod til spids.

Pantene Pro -V 1 Minute Wonder Ampoules virker ved at:

1. Reparere op til 6 måneder gamle skader
2. Give strålende glans
3. Give dit hår næring
4. Rense og fugte slidte hårstrå
5. Give dit hår et UV- filter, der styrker hårstråene

Pantene Pro -V 1 minute Wonder Ampoules findes i butikkerne til vejledende pris til 59,95 DKK. Pakken indeholder tre ampuller.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar