torsdag den 24. september 2015

Lær at inspirere andre på mentorkursus hos Dansk NLP Institut


Har du masser af gåpåmod, drive og lyst til at inspirere andre med din historie Så kan et kursusforløb med fokus på formidling hos Dansk NLP Institut være med til at bane vejen for din fremtidige karriere som mentor.På kurset hos Dansk NLP Institut i København Ø tilbydes du professionelt tilrettelagt undervisning, der tager udgangspunkt i dine personlige forudsætninger og egen erfaring, så du efter endt kursusforløb er klar til at møde verden i din nye rolle som professionsmentor. Et mentorforløb hos Dansk NLP Institut er fordelagtigt for dig, der ønsker at blive inspireret til nye måder at formidle din viden og dine kompetencer på, og kurset er derfor relevant for både selvstændigt erhvervsdrivende og lønmodtagere inden for et væld af forskellige brancher.

Først og fremmest handler mentorforløbet, ifølge Dansk NLP Institut, om at lære at kommunikere på en indsigtsfuld og tillidsvækkende måde, der skaber personlig udvikling hos de mennesker, som du er i dialog med i kraft af dit daglige virke. Umiddelbart kan det lyde krævende, både personligt og tidsmæssigt. Du behøver dog blot at hive to hele dage ud af kalenderen, hvor du til gengæld også giver dig selv fuldt ud og arbejder intensivt med stoffet. Som kursist og kommende professionsmentor vil du blive introduceret til en række værdifulde formidlingsværktøjer, som du i løbet af kursusdagene får lov at prøve af i praksis. Kurset tilbydes løbende både sommer og vinter og foregår centralt i Dansk NLP Instituts lokaler i Hornemansgade på Østerbro, så spring på et af holdene allerede i dag og lad vinteren byde på masser af faglig og personlig udvikling i takt med, at du lærer at bruge dine nye redskaber i den daglige formidling af dit fagområde.

For mere information om mentorkursets indhold, form og pris samt udtalelser fra tidligere kursister kan du besøge Dansk NLP Instituts hjemmeside.

Læs mere her

tags: København, selvstændig, Østerbro, mentor, kursusforløb, undervisning, NLP, værktøj,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar