onsdag den 23. september 2015

Seks år med sex – på Sexologiskolen – nu både med egne lokaler på Islands Brygge og i hjertet af Århus


Sexologiskolen kan på i denne uge fejre sin seks års fødselsdag – i egne lokaler – både i København på Islands Brygge v. havnefronten og nu også i hjertet af Århus - samt med ny klinik tilknyttet, begge afdelinger.Sexologiskolen startede for seks år siden i København og året efter i Århus. Og i løbet af de år har skolen udvidet fra et årligt hold og én uddannelse til nu seks hold, der skal starte i løbet af det næste år samt i alt seks forskellige uddannelser – Sexolog & Parterapeut plus fire specialistuddannelser inden for moderne sexologi, parterapi, psykologi og kommunikation.

"Det høje faglige niveau samt uddannelsernes bredde med afsæt både i østlig og vestlig sexologi, er nogle af grundene til succesen, " forklarer skolens indehaver Yazmin Fox.

Yazmin er selv en anerkendt sexolog, parterapeut og underviser. Hun er uddannet i almen og klinisk sexologi og psykologi på Gøteborg universitet, og har selv fungeret som terapeut og underviser i mere end 20 år. Yazmin Fox er ofte brugt som ekspert i medierne og har sin egen klumme i Søndagsavisen.

Udover at skolen kan bryste sig med at have sat sex på skemaet i seks år – kan den også fejre, at den nu har fået egne lokaler både i København, Gunløgsgade 1, 2300 København S. samt i midten af Århus, under himlens dække - Skt. Clemens Torv 17, 4. Sal, 8000 Århus C. Sammen med de nye lokaler åbner Sexologiskolen Klinik i begge byer, som huser i alt 2 x 10 terapeuter, sexologer og parterapeuter. Alle eksaminerede og certificerede terapeuter fra Sexologiskolen.

Du kan finde Sexologiskolens terapeuter, læse mere og booke tider på skolens hjemmeside www.sexologiskolen.dk

Åbningsreception:
Århus: Onsdag d. 23. september 2015 kl. 16-19. Skt. Clemens Torv 17, 4. Sal, 8000 Århus C.
København: Torsdag d. 24. September kl. 18-21. Gunløgsgade 1, 2300 København S.

Alle er velkomne.

Læs mere her

tags: København, Århus, uddannelse, sex, Island, recept, psykologi, kommunikation,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar