lørdag den 10. maj 2014

Soul Beauty hjælper dig til at vælge deodoranter uden skadelige stoffer

I forbrugerprogrammet Kontant der sendes på DR, var der d. 4. marts 2014 et indslag om brug af aluminium i deodoranter. I programmet var der fokus på, at de norske myndigheder har valgt at advare mod overdrevet brug af deodoranter med netop dette stof. Aluminium klorid og aluminium klorohydrat er begge aluminiumsalte der hyppigt anvendes i antiperspiranter. Måden saltene virker på, er ved at de blokerer svedkirtlerne hvilket forhindrer dannelsen af sved. Kroppen kan derved ikke skille sig af med de affaldsstoffer den på naturligste vis, har brug for at komme af med. Aluminium i større mængde er aldeles uønsket i kroppen og man mener at det kan kædes sammen med udviklingen af Alzheimers og brystkræft, til trods for at mistanken ikke er entydigt bekræftet.

Første gang vi læste om de mulige bi-effekter ved brug af stofferne, var for over 10 år siden og vi har nu efter flere opfordringer, valgt at være med til at give dig et alternativ, når du skal vælge deodorant.

Inden vi gik i gang med at udvikle deodoranter var vores kriterier følgende:

1. De må ikke give svien på huden når de bliver påført, selv ovenpå nybarberet hud skal der ikke være nogen gener.
2. De må ikke lukke af for hudens naturlige perspirering.
3. De må ikke forstyrre hudens naturlige bakterieflora.
4. De skal være effektive i at bekæmpe de bakterier der giver lugtgener.
5. Til trods for at vores deodoranter ikke er såkaldt "antiperspirante", har vi tilsat naturlige svedhæmmende ingredienser fra ler, pileurt, salvie og krystaller. Ingen af disse lukker for hudens naturlige perspirering, men kan hæmme den, så man ikke "storsveder"!

I Soul Beauty har vi udviklet deodoranter ud fra ønsket om at give et naturligt og effektivt alternativ til deodoranter der indeholder, optageligt skadelige stoffer. For at komme i mål med dette ønske, har vi aktivt udnyttet egenskaberne fra effektive planteekstrakter, planteolier, voks, æteriske olier og andre råmaterialer for at kunne give dig en følelse af friskhed og komfort hele dagen. Råmaterialerne er nøje udvalgt efter deres egenskaber og virker både mildt svedhæmmende og bakteriedræbende for at kunne holde effektivt hele dagen igennem.

På www.soulbeauty.dk kan du bestille vores sortiment af deodoranter. Til dig der vil læse mere om de stoffer man typisk finder i deodoranter, har vi ligeledes samlet en liste med skadelige stoffer som du bør undgå i dine deodoranter og giver dig tilsvarende en liste med ingredienser der virker som naturlige og effektive alternativer, som du i stedet kan kigge efter ved deodorantkøb.

Læs mere her

tags: brystkræft, bakterie, 2014,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar