onsdag den 14. maj 2014

Århus får sin egen Parterapeutuddannelse

Nu kan du læse til både parterapeut & sexolog på Sexologiskolen i Århus. Fredag d. 23. maj kl. 18.00-20.00, åbner Sexologiskolen dørene og leder af skolen, sexolog Yazmin Fox fortæller interesserede om moderne sexologi og parterapi – og om de nye uddannelser på Sexologiskolen i Århus, Strandvejen 96, 2. sal. 8000 Århus C.
Skolen får i år sin længe ventede Parterapeutuddannelse, hvor allerede flere er tilmeldt. Uddannelsen starter d. 8. august, varer 1 ½ år m. 13 moduler á 3 dage.

Yazmin Fox er uddannet i almen- og kliniks sexologi på Gøteborg Universitet, og har fungeret som sexolog og underviser i mere end 20 år.

Sexologiskolen starter i år sit 15. hold indenfor moderne sexolog og parterapi. Og for første gang kan Parterapeutuddannelsen nu også læses i Århus. Skolen har hovedsæde på Islands Brygge i København, og en nu lige så stor afdeling i det Jyske, på Strandvejen 96, i Århus C.

Mange elever finder vej til skolen, og de kommer fra alle steder i landet, med vidt forskellige baggrund. Gennemsnitsalderen er pt. 31 år, med fordelingen 25% mænd og 75% kvinder. Der er dog et stigende antal mænd som søger uddannelserne, og det er vi glade for, da der også er brug for mandlige sexologer og terapeuter. Der optages fra 18 år.

Vores fokus er at formidle moderne sexologi og parterapi. Både den evidens baserede viden, moderne forskning på området – og den viden, som er nedarvet generation til generation, og bygger på gammel tradition som f.eks. den erotiske tantra. Sexologiskolen sætter hermed rammerne breds, så vi kan få den bedste viden og den største visdom med indenfor områderne. Blandt Sexologiskolens godt 30 undervisere kan nævnes Docent Lars-Gösta Dahlöf, tidligere leder af den svenske sexologuddannelse, Gøteborg universitet. Jesper Bay Hansen speciallæge i medicin og sexolog, Vibeke De Lichtenberg lektor og jordemoder, Ingrid Ann Watson parterapeut og forfatter. Og skolens leder Yazmin Fox, uddannet i almen- og klinisk sexologi på Gøteborg Universitet.

Begge uddannelser henvender sig til aktive mennesker, og er derfor opbygget i moduler á hver 3 dage. Parterapeut 12 moduler, og Sexolog 13 moduler. Begge uddannelser varer 1 ½ år. De inkluderer læsning af faglitteratur, opgaveløsning og afsluttes til sidst med skriftlig og mundtlig eksamen. Og certificering.

Der ansøges til uddannelserne ved at udfylde et ansøgningsskema, som kan rekvireres på mail el. telefon. Ansøgningen udfyldes og mailes ind til skolen, hvorefter der gives svar indenfor 2 dage. 90% af dé som inviteres til en optagelsessamtale, optages efterfølgende.

Priser:
Sexolog kr. 64.000
Parterapeut kr. 59.000
Begge uddannelser kr. 110.000. Tilbud, i anledning af at skolen i år introducerer parterapeutuddannelsen i Århus, kr. 100.000. Tilbuddet gælder frem til og med d. 1.6.2014.

De nye hold i Århus starter:

Parterapeut d. 8. august
Sexolog d. 24. oktober

T: 2670 5577, dagligt mellem 9 og 15.

Læs mere her

tags: København, Århus, uddannelse, sex, medicin, Island, forfatter, 2014, Strandvejen,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar