onsdag den 12. marts 2014

Mere end bare en blog - online magasin for voksne kvinder

Læs om de sidste nye trend indenfor mode, skønhed, rejser og bolig.
Mode, boliginteriør, rejser og skønhed er nøgleordene bag det nye online magasin for voksne kvinder www.fashionistakvinder.com

Med et ønske om at formidle de nyeste trend indenfor de ovennævnte områder, åbnede Bettina Holme i august 2013 bloggen www.fashionistakvinder.com, som er henvendt til de danske kvinder med interesse for mode, skønhed, rejser og bolig. Ligeledes blev den engelske udgave www.fashionistawomen.com lanceret - et magasin, som er målrettet udlandet.

"Med udgangspunkt i hvad jeg hører kvinder taler om, så ønsker de at læse om hvad der rør sig på den danske og udenlandske modescene, få nye fif til boligindretningen, gode skønhedstips og de bedste rejsesteder – uanset om det er wellness hotel, camping eller storbyferie, luksus eller god budget ferie udtaler Bettina". Med tiden vil der blive åbnet op for flere emner, så som fx artikler om spændende personligheder.

Der findes rigtig mange gode modeblogs for unge kvinder. For Bettina har det været vigtigt, at have fokus på den voksne kvinde – uanset om hun er i 30´erne, 40´erne, 50´erne eller 60érne. Give denne målgruppes kvinder inspiration til sæsonens mode, indretning af hjemmet, lækre rejser og de bedste skønhedstips.

Hver måned vil der blive trukket lod om gaver blandt de tilmeldte til nyhedsbrevet, og det vil ligeledes være muligt for annoncører at reklamerer på begge magasiner. Der er mange nye spændende tiltag på vej, og ved at tilmelde sig nyhedsbrevet vil du være blandt de første, som bliver informeret herom.

Bettina har en baggrund som ejer af webshoppen Styledelux, og forhandlede i mange år eksklusivt børne- og dametøj fra kendte danske og udenlandske designere. I foråret 2013 solgte Bettina webshoppen til Smartguy a/s og så var det ellers tid til at tænke i nye baner indenfor modebranchen.

Den mangeårige erfaring indenfor modebranchen bruges i det daglige arbejde med de 2 online magasiner, og Bettina holder sig hele tiden ajour med de nyeste modetendenser, boligindretning, skønhedstips og rejsesteder målrettet den voksne kvinde.

Ud over www.fashionistakvinder.com og www.fashionistawomen.com ejer Bettina også skobloggen www.blogmyshoes.com

Hvis du ønsker yderligere information om de 2 online magasiner og sko bloggen, eller ønsker du at annoncere er du meget velkommen til at kontakte Bettina.

Læs mere her

tags: 2013, storby, udland,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar