onsdag den 9. maj 2012

Sig farvel til de små urin-lækager - og genvind kontrollen over din bækkenbund.

Inkontinens hos kvinder er lige så almindeligt som pollenallergi, alligevel er det et stort tabu ikke at kunne 'holde på vandet' - og det er faktisk de færreste, der taler med selv den bedste veninde om problemet.

Mange kvinder oplever, at de efter graviditet og fødsel, hvor der har været hårdt pres på bækkenbunden, pludselig ikke længere kan holde igen når de nyser, hoster, løber eller hopper.

Løsningen synes at være bækkenbundsøvelser, der strammer muskulaturen op, men det kan være svært, selv at få tag i de rigtige muskler og ofte vil der gå meget lang tid, før der viser sig noget resultat.

Bækkenbundstræneren ITouch SURE er den første på det danske marked, der ved hjælp af TENS - Transkutan Elektrisk Nerve Stimulation - styrker muskulaturen i bækkenbunden. Med tre programmer til genoptræning og ét program til vedligeholdelse af det gode resultat, kan ITouch SURE bækkenbundstræner hjælpe på både stressrelateret og såkaldt trangsinkontinens - resultatet viser sig i løbet af 1-3 måneder.

Læs mere her

tags: stress, allergi,

1 kommentar:

  1. OBS.På hjemmesiden for apparatet henvises til en "artikel" i LIME - et blad som Netto uddeler gratis.Det er ikke en aartikel - men et "Promotion" indlæg.DVS at sælger sandsynligvis selv har skrevet "artikelen".

    SvarSlet