fredag den 18. maj 2012

Kvindenetværk i Assens

Måske har du lyst til nyt, måske har du behov for at blive mødt lige der i livet, hvor du er nu, måske er du tilflytter, måske mangler du nogen at gå i biografen eller til koncert med, måske en litteratur- eller rejseklub På Vi-kvinder.dk er der nu også et veninde-netværk i Assens.

Vi-kvinder.dk er et netværk for kvinder, som har lyst til at få nye veninder og udbygge deres netværk. Vi-kvinder er et forum, hvor den enkelte selv er med til at tage initiativ til nye netværk og oplevelser. Vi koordinerer vore oplevelser på hjemmesiden, skriver sammen i netværk og med hinanden fra vores profiler og mødes uden for skærmens blålys til aktuelle, interessante og relevante aktiviteter såvel ude som hjemme. Initiativrigdommen understøttes af site s veludviklede funktionalitet med netværk, events, opslag osv.

I vi-kvinder er der altid fokus på oplevelser, indhold, fællesskab og det at være!
Torsdag den 31. maj kl. 19 holdes der et kombineret info- og netværksmøde hos Connie List, tovholder på Assens-Netværket. Hun bor Østergade 54 1.sal, 5610 Assens.
På mødet fortæller guide på Fyn, Anette Dirksen om netværket vi-kvinder, hvordan hjemmesiden fungerer, hvilke muligheder netværket rummer, hvilket godt udbytte der kan opnås ved at være med i netværket osv.

Endvidere snakkes der over kaffen om, hvad vi kunne tænke os at bruge vores lokale netværk i Assens til. Vi snakker om, hvordan vores netværk skal fungere og afstemmer forventninger - hvad har vi lyst til sammen Vi planlægger kommende datoer og aktiviteter for sommeren.
Det bliver hyggeligt og uformelt og kaffe med brød serveres.
Alle kvinder er velkomne unge såvel som de, der er blevet lidt grå i toppen.

Tilmelding eller spørgsmål stiles til anette@vi-kvinder.dk tlf. 4046 19 50 eller meld dig til på www.vi-kvinder.dk

Om Vi-kvinder.dk siges det, at man er så fyldt med energi og høj-i-hatten , når man tager hjem fra disse møder vel vidende, at man altid i sit lokalområde kan finde spændende voksne kvinder til at dele alt fra tanker, idéer, oplevelser og personlig udvikling sammen med.

Læs mere her

tags: biograf, koncert, energi, rejseklub, stemmer, kaffe, Assens,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar