onsdag den 30. maj 2012

Få den bedste træning for gravide

Med fysioterapeut Lotte Paarups 2 nye træningsprogrammer til gravide, har de danske gravide kvinder fået muligheden for at træne derhjemme under graviditeten skånsomt, effektivt og naturligvis specielt tilpasset den gravide kvindes krop.

Find 4 gratis øvelser fra dvd erne ved at klikke her.

Begge træningsprogrammer henvender sig til alle gravide og kan med stor fordel bruges igennem hele graviditeten.

Pilates er som skabt til gravide, og med Lotte Paarups tilpasninger fås ikke bedre træning for den gravide krop. Træning med den store bold er genialt for gravide. Bolden støtter kroppen i øvelserne, og samtidig stiller bolden krav til din balance og stabilitet. De to programmer hænger sammen på den måde, at de supplerer hinanden super godt.

Udover at styrke kroppen, giver øvelserne masser af plads og ilt til både mor og baby.

Træningsprogrammerne er sammensat så de tilgodeser den gravide krops behov og begrænsninger. Lotte Paarup guider dig nøje igennem alle øvelser med sine grundige instruktioner, som skaber et flydende og inspirerende program. Det medfølgende hæfte viser desuden alternative stillinger i øvelserne, og gør det muligt at bruge begge dvd igennem hele graviditeten.

Lotte Paarup udtaler:
Jeg gjorde mig en stor og vigtig erfaring under min graviditet, nemlig at alle graviditeter er forskellige. Lov derfor dig selv aldrig at have dårlig samvittighed i din graviditet, fx over manglende træning. Men vær så god som mulig ved din krop både fysisk og mentalt, og accepter at kroppen er på en krævende opgave. Lad være at sammenligne dig med andre, men lyt i stedet til din egen krop, anerkend dens behov, og reager på de signaler den konstant sender dig. Hvis kroppen har brug for ro, så giv den det.

Begge træningsprogrammer er effektive redskaber til at styrke og skabe harmoni i både krop og sind under din graviditet. Desuden forbereder træningen dig til fødslen og det at blive mor, samt at skulle have kroppen tilbage i form igen. Træningsprogrammerne er sammensat ud fra de erfaringer, jeg har draget mig under egen graviditet.

Krydret med mine mange års erfaring som fysioterapeut og gennem træning af mange forskellige mennesker og kroppe.


Med Pilates for gravide og Boldtræning for gravide...
  • styrkes hele din krop, herunder ryg, bækken og bækkenbund

  • stimulerer du dit kredsløb, lymfe og venepumpefunktion

  • skaber du balance og harmoni i både krop og sind

  • forbedrer du dit åndedræt

  • skærper du opmærksomheden i din krop

  • giver du plads i kroppen til dig og din baby

  • sender du en masse dejlig ilt ned til din baby (og dig selv)

  • får du mere overskud og energi i din gravide krop

  • styrker du dig fysisk og mentalt til fødslen og tiden derefter


Om Lotte Paarup
Lotte Paarup er fysioterapeut med mange års erfaring indenfor træning og sundhed, som hun har formidlet gennem en lang række motions dvd, bøger, tv, kurser, uddannelser og foredrag. Lotte er indehaver af netbutikken Den Intelligente Krop.

Hun driver ligeledes et Pilates og genoptræningsstudie. Åndedrættet er Lottes kerneområde, som du bl.a. kan nyde godt af på denne dvd. Lotte er kendt for hendes levende og grundige formidling med et smil på læben.

Læs meget mere om Lotte på lottepaarup.dk og denintelligentekrop.dk

Du kan ligeledes læse mere om de to udgivelser, her på denintelligentekrop.dk

For yderligere information, pressefotos og presseeksemplarer kontakt Tommy Gernot på 44 92 73 49

Læs mere her

tags: dvd, uddannelse, samvittighed, energi, Intel, sprog,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar