torsdag den 26. april 2012

MOOR ? yndefuld, rå og ren keramikserie fra Park Design

I 185 år har talentfulde designere og kunsthåndværkere været tilknyttet Holmegaard Glasværk i Fensmark. I dag er det gamle glasværk opblomstret som oplevelsescentret Holmegaard Park. Her er historien og de stolte fagtraditioner stadig i centrum. Autenticitet og det gode håndværk er naturligvis også kerneværdier nu, hvor Holmegaard Park lancerer sit eget brand, Park Design.

Bag Park Designs første serie af keramik står keramiker og porcelænsmaler Heidi Fournier. Fra hendes værksted i Holmegaard Park er der fri udsigt til Holmegaard Moses yndefulde liv og denne udsigt har sat spirer i form af keramikserien MOOR, navngivet efter det engelske ord for mose.

Med gamle keramikruller har Heidi Fournier givet hver enkel hånddrejet vase og krus personlighed i form af bløde, vertikale spor. Derefter er de med nænsom hånd sprøjteglaseret og den øverste del af vaserne efterladt helt rå og ren, så de fine linjer fra drejningen træder tydeligt frem.

MOOR findes i fem forskellige varianter - alle med unikke, bløde mønstre og i mosens pasteller, så de kan sammensættes på kryds og tværs.

MOOR krus koster fra 129 kr. (vejl.), vaser fra 149 kr. (vejl.) og findes i handlen fra april 2012.


Læs mere her

tags: kunst, 2012, Design,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar