onsdag den 15. februar 2012

Netværket vi-kvinder.dk har indledt et samarbejde med Nivaagaards Malerisamling

Vi-kvinder.dk?s mange aktiviteter har sat positive spor.

En fredag eftermiddag ringede mobilen hos netværket vi-kvinder.dk?s områdeguide i Nordsjælland.
Opkaldet kom fra direktøren for Nivaagaards Malerisamling. Han havde bemærket, at netværket vi-kvinder.dk havde et højt og spændende aktivitetsniveau. Derfor ringede han og tilbød en kop kaffe, for at se om Nivaagaard og vi-kvinder.dk kunne inspirere hinanden i et samarbejde.

Vi-kvinder.dk har kulturen som ét af de mange bærende elementer i netværket, og vi har over en længere periode søgt efter et sted, der har en central placering i Nordsjælland, et sted med stil, hvor man kunne se fordelene ved et samarbejde med et netværk som vi-kvinder.dk.

Nu er der drukket kaffe, og vi haft et informativt møde, fortæller Regitze Schmidt med et smil. Hun tilføjer, at Michael Bjørn Nellemann der er forholdsvis ny direktør på Nivaagaard naturligvis gerne vil have lidt mere liv på det smukke sted og nye tiltag inden for rammerne.
Spørgsmålet var naturligvis, hvad kunne de og hvad kunne vi bidrage med. Det skal bære frugt og være inspirerende for begge parter, siger Regitze Schmidt og det bliver det!

Det summer af tanker og aktivitet. Det første spæde samarbejde er allerede i foråret.
Den 25. april inviteres der til inspirationsaftenen om vi-kvinder.dk, omvisning, kunst, mad og koncert. Arrangementet ligger på vi-kvinder.dk?s eventside http://www.vi-kvinder.dk/events.php?menuId=13, hvor der kan læses mere - og hvor man kan tilmelde sig.

Der arbejdes på, at efterårets aktiviteter bliver anderledes, spændende og brede.


Læs mere her

tags: direktør, bilen, kunst, Nordsjælland, koncert,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar