søndag den 12. februar 2012

Flere veninder og netværk i Odense

Måske har du lyst til nyt, måske har du behov for at blive mødt lige der i livet, hvor du er nu, måske er du tilflytter, måske mangler du nogen at gå i biografen eller til koncert med, mødes på café med, måske en litteratur- eller rejseklub? På Vi-kvinder.dk er der i Odense mange spændende veninde-netværk for enhver smag.

Vi-kvinder.dk er et netværk for kvinder, som har lyst til at få nye veninder og udbygge deres netværk. Man kan selv oprette et netværk eller melde sig ind i et af de mange eksisterende. Vi skriver sammen i netværk og med hinanden fra vores profiler på vi-kvinder.dk og mødes uden for skærmens blålys til aktuelle, interessante og relevante aktiviteter såvel ude som hjemme.
Vi-kvinder.dk er nemlig 100 procent selvstyrende alle netværk skabes og administreres af medlemmerne selv. Netop det gør netværket mangfoldigt, og initiativrigdommen understøttes af sites veludviklede funktionalitet med netværk, events, opslag osv.

Vi-kvinder er et landsækkende netværk for alle voksne kvinder. Vi-kvinder.dk har stærkt forankrede lokale interessenetværk, hvor det kun er fantasien, der sætter grænserne for, hvilke aktiviteter man samles om.

Vi-kvinder er et meget hyggeligt, trygt og uformelt forum at udbygge sit netværk og få flere veninder i.

I netværket er der en ualmindelig stor rummelighed med højt til loftet og plads til alle, det gør fleksibiliteten stor og motiverer til en dejlig tone og stemning.
Om Vi-kvinder.dk siges det, at ?man er så fyldt med energi og høj-i-hatten?, når man tager hjem fra disse møder vel vidende, at man altid i sit lokalområde kan finde spændende voksne kvinder til at dele alt fra tanker, idéer, dans, sundhed, sport, natur, kreativitet, spiritualitet til læring og personlig udvikling sammen med.

På mødet fortæller Anette Dirksen om netværket vi-kvinder, hvordan hjemmesiden www.vi-kvinder.dk fungerer, hvilke muligheder netværket rummer, hvilket godt udbytte der kan opnås ved at være med i netværket osv.

Er du nysgerrig? Så kom til info-møde og lad dig inspirere:
torsdag den 16. februar kl. 19-21 i Historiens Hus, Klosterbakken 2, 5000 Odense
ell. lørdag den 10. marts kl. 11-13 Dalum Bibliotek, Dalumvej 95, 5250 Odense SV
ell. tirsdag den 20. marts kl. 19-21 Franck A, Jernbanegade 4, 5000 Odense
? alle, unge som ældre, er vel mødte. Pris: 50 kr.

Tilmelding/spørgsmål til anette@vi-kvinder.dk eller meld dig ind på www.vi-kvinder.dk

Læs mere her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar