onsdag den 27. juli 2011

Er tiden til ny inspiration? Så kom til informations- og netværksaften i vi-kvinder.dk i Bindesbølls Hus den 10. august

Måske er du flyttet, måske går dine interesser i nye retninger, måske har du lyst til nyt, måske har du behov for at blive mødt lige der i livet, hvor du er nu.

Vi-kvinder er et landsækkende netværk for alle voksne kvinder. Vi-kvinder.dk har stærkt forankrede lokale interessenetværk, hvor det kun er fantasien, der sætter grænserne for, hvilke aktiviteter man samles om.

I vi-kvinder har vi det til fælles, at vi er kvinder; men derudover er netværket skønt uhomogent og meget rummeligt. Alder tales der sjældent om, men vi-kvinder.dk har medlemmer mellem 21 og 79 år.
Vi er fleksible, har en dejlig omgangstone - og knytter lange og dybe bånd.
Interesseområderne spænder vidt fra debat, opera, café, kreativitet, foredrag, personlig udvikling over motion, mode, sund livsstil, kultur, bio, vandring, karriere og meget, meget mere.

Kom og bliv inspireret når vi mødes i Taarbæks stolthed: Bindesbølls Hus, Taarbæk Strandvej 82, 2930 Klampenborg kl. 19.00. Inspirationsmødet varer til kl. 21.00.
Bindesbølls Hus er opført i 1845 som "Söbad for Damer", og det er vel et passende sted, at arrangere det første lidt større netværksmøde i Lyngby-Tårbæk for nuværende og kommende vi-kvinder.dk

Hvis du vil vide mere så lyt til dette radio-interview http://www.vi-kvinder.dk/index.php?menuId=1 og hør mere om vort skønne netværk.

Netværkstankegangen:
-at tænke i at skabe og udvikle relationer
-at have modet til at sætte dig selv og dit netværk i spil
-at udveksle informationer, viden, kontakter, erfaringer m.v.
-at huske både at give og tage
-at tro på, at andre kan hjælpe dig
-at tro på dig selv, fordi du også har noget at give andre

Er tiden til noget nyt for dig så tilmeld dig på www.vi-kvinder.dk under menupunktet Events http://www.vi-kvinder.dk/event_4203.php


Læs mere her

tags: interview, radio, Lyngby, kreativ,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar