lørdag den 30. juli 2011

Åbent Café-møde med spisning hos Madam Sprunck den 18. august kl. 19.00.

404 - Not Found

Kun for Kvinder. Det skorter ikke på initiativ og gensidig inspiration!

Måske er du en ?netværks-shopper?, altså én der forsøger sig lidt i det ene, så det andet netværk.

Har du først været til et arrangement, netværksmøde eller event i vi-kvinder.dk, tænker du ikke længere tanken om at netværke socialt andre steder end i vi-kvinder.dk. Tanken falder dig simpelt hen ikke ind! ?Du vil ikke undvære den inspiration - fra spændende og inspirerende kvinder - der ligger i disse sammenkomster?, fortæller forlagsredaktør Regitze Schmidt, der er områdeguide for vi-kvinder.dk i Nordsjælland.

Man er så fyldt med energi og er ?høj-i-hatten?, når man tager hjem fra disse møder, vel vidende at man altid i sit lokalområde kan finde herlige voksne kvinder til deling og inspiration af alt mellem himmel og jord.

?I netværket kan man søge efter lige præcis det?, man ønsker, siger Regitze Schmidt, der selv i vi-kvinder.dk har knyttet spændende private som forretningskontakter gennem de sidste syv år.
?I vi-kvinder.dk er der en ualmindelig stor rummelighed med højt til loftet og plads til alle, det gør fleksibiliteten stor og motiverer til en dejlig tone og stemning?, siger hun.

Regitze Schmidt fortæller videre, at det er ret usædvanligt med et socialt netværk, der er så farverigt, og hvor man finder man kvinder i alderen fra 21-79 år med så forskellige baggrunde som kunstner, ejendomsmægler, fotograf, journalist, cand.mag. i fransk, operasanger, psykoterapeut, kok, forfatter, coach, eventmager, frisør, sosu-assistent, biolog, cand.phil. i litteratur, slankeekspert og mange, mange andre.

Måske er du flyttet, måske går dine interesser i nye retninger, måske har du lyst til nyt, måske har du behov for at blive mødt lige der i livet, hvor du er nu.

Find ud af hvordan du får det bedste udbytte af at have et spændende socialt og trygt netværk for voksne kvinder, når både nuværende og kommende vi-kvinder mødes i Helsingør den 18. august hos Madam Sprunck.

Tilmelding kan ske både som medlem eller som gæst på
http://www.vi-kvinder.dk/events.php?menuId=55.

Hold
dig ikke tilbage, siger Regitze Schmidt, tag det første skridt til at din glæde vil vokse.
Hør måske radiointerviewet (gode 10 min.) på www.vi-kvinders forside, hvor Regitze anbefaler sit netværk.

Læs mere her

tags: interview, radio, kunst, Nordsjælland, fleksibilitet, Helsingør, slank, energi, journalist, frisør, forfatter,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar