tirsdag den 10. maj 2016

Åbningsreception Sexologiskolen Klinik Århus.


Torsdag d. 12. maj kl. 17.00-20.00 åbner vi dørene på Sexologiskolen Klinik Århus. Her kan du møde Klinikkens 5 faste terapeuter, og høre dem, hver især fortælle mere om, hvad sexologer og parterapeuter, og de selv i særdeleshed, beskæftiger sig med.Klinikken har stille og roligt taget form, efter Sexologiskolen erhvervede de nye lokaler d.15. august 2016, og terapeuterne står nu klar, til at tage imod klienter, også.

Sexologiskolen danner til dagligt ramme om uddannelserne til sexolog & parterapeut, samt 4 specialistuddannelser, og nu også med mulighed for daglig konsultation af skolens dygtige sexologer og parterapeuter. Det er nemt at komme til klinikken, kun 9 min. gang fra Århus H.

Om udviklingen indenfor området, siger indehaver af Sexologiskolen Yazmin Fox: "Flere og flere går til sexolog & parterapeut. Det er ikke længere tabu, men et udtryk for, at man selv og sammen, tager ansvar for sit intime liv, sit sexliv og parforhold. Det vil vi gerne hjælpe danskerne med"

Her kan du læse om 5 af terapeuterne:

Gitte Ladefoged
Certificeret Sexolog, Sygeplejerske, Coach
Har de sidste 25 år arbejdet med kommunikation og mennesker. Holder for tiden foredrag og workshops for både sundhedsplejersker og forældregrupper om vigtigheden af at genoptage sex- og samlivet efter en fødsel. Derudover sexologisk rådgivning/ terapiindividuelt og til par.

Marianne Skaalum Fisker Jensen
Certificeret sexolog og parterapeut.
Marianne arbejder med seksuelle problematikker for både singler og par.
Især samtaler omkring det at have svært ved at komme i kontakt med sin lyst eller omkring uens lyst i forholdet. Marianne arbejder også med skam og skyld, i forlængelse af, hvordan vi ser vores egen seksualitet, vores krop og selvtilliden, der ligger bag. I parforholdet er den vigtigste faktor vores kommunikation. Hvordan snakker vi med hinanden – kan vi tale anderledes og få bedre resultater I forhold til respekten og intimiteten i forholdet

Lene Hutters
Certificeret sexolog, socialrådgiver, supervisor samt mindfulness instruktør
Lene tilbyder sexologisk rådgivning, både individuelt og til par. Desuden kurser og foredrag. Arbejder især med problematikker knyttet til lyst. Det kan f.eks. være for lidt lyst og nærhed i parforholdet, manglende kontakt til/glæde ved egen seksualitet og krop, manglende orgasme eller problemer med rejsning.
Gennem samtalerne arbejder klienten på at opnå en dybere og kærligere kontakt til sig selv, sin partner, sin krop og sin lyst. Et mere levende og glædesfuldt sex- og kærlighedsliv.

Helle Fjord
Certificeret sexolog og under uddannelse som parterapeut.
Helle tilbyder sexologisk rådgivning og terapi til dem der – solo eller i et forhold – ønsker at udvikle og forbedre deres kærlighed, sexliv samt måde at tale om sig selv, for sig selv og med deres partner, hvis de er i et forhold.
Helle arbejder bl.a. med den voksne mand og kvinde i 50-60'erne, der oplever deres krop og seksualitet på ny eller på en ny måde. Og den aldrende mand og kvinde, der gerne vil bevare intimitet, seksuel trivsel og kærlighed livet ud.
Udover terapi og rådgivning afholder Helle også foredrag skræddersyet til specifikke målgrupper.

Yazmin Fox Eisen
Indehaver og leder af Sexologiskolen. Centificeret Sexolog & Parterapeut. Specialist i vaginal-terapi. Uddannet i almen og klinisk sexologi på det tidligere Dansk Sexologisk Institut, samt på Gøteborg Universitet, hvor hun også har fungeret som gæstelærer. Har igennem 7 år taget uddannelse indenfor østens sexologi, erotisk tantra, tantra yoga og ayurveda. Yazmin har arbejdet intensiv og undervist indenfor disse områder igennem de sidste 23 år. Udgivet dvdén "Erotisk Tantra – vejen til et bedre sexliv"/ Nordisk Film. Fast skribent på Søndagsavisen. Til dagligt bestyrer Yazmin Fox Sexologiskolen, underviser og modtager klienter individuel og par.

Læs mere her

tags: dvd, Århus, uddannelse, sex, Film, 2016, kommunikation,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar