fredag den 8. april 2016

Rygestop Inside-Out


Indsigt erstatter nikotinprodukterNår mennesker ændrer syn på sig selv, ændrer de også adfærd Sundt Samarbejde i Kokkedal er netop nu i færd med at afslutte et rygestopforløb i en større dansk virksomhed, hvor 34 ud af en samling kursusdeltagere på 42 – målt ca. 3 måneder efter kursusafslutning – er stoppet uden brug af nikotin hjælpemidler.

Kurset er baseret på De Tre Principper, som de er formuleret af Sydney Banks, men under titlen Inside-Out, som er den forklarende beskrivelse af måden, som kursusdeltagerne påvirker deres oplevelse af rygestoppet. Oplevelse er kodeordet i stoppet. Og for den sags skyld i en hvilket som helst anden form for forandringsproces. For kursisterne var vendepunktet indsigten i, at oplevelsen af rygestoppet ikke var noget, de skulle stå model til, men noget de selv havde skabt gennem de tanker, der afspejlede deres holdning. Oplevelsen var skabt indefra-ud.

Ikke kun rygestop
Inside-Out er mekanismen bag hele den menneskelige virkelighedsoplevelse. Det var derfor ikke overraskende, at kursisterne som bonus kunne notere sig øget livskvalitet og større arbejdsglæde.

Gratis gå-hjem møder
Opmuntret af de gode resultater vil Sundt Samarbejde nu dele deres indsigter med interesserede
firmaer landet over. De vil ikke have noget for selve gå-hjemmødet men vil gerne have dækket transportomkostningerne efter alm. takster.


Læs mere her

tags: virksomhed, omkostninger, livskvalitet, nikotin, rygestop,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar