torsdag den 12. november 2015

Styrk dine kompetencer med to ugers coach-træning hos Dansk NLP Institut


Hos Dansk NLP Institut introduceres du til alt det bedste fra coachuddannelsen igennem et intensivt to ugers forløb med coach-træning, så du hurtigt kan komme tilbage på arbejde og vise resultater.En professionel coachuddannelse kan være særdeles givende for medarbejdere indenfor et væld af fagområder, men da en sådan uddannelse ofte forløber over en længere periode, koster den både tid og penge for din arbejdsplads.

Gennem to ugers intensiv coach-træning hos Dansk NLP Institut i København Ø vil du opnå de vigtigste kompetencer fra coachuddannelsen, som du herefter straks vil kunne gøre brug af – både i hverdagen på arbejdspladsen samt i dit private liv med familie og venner. Coach-træning er således en investering i dig selv som menneske, idet du vil få trænet og styrket dig selv i de mange roller, som det moderne menneske typisk navigerer rundt imellem.

Forløbet er internationalt orienteret, idet undervisningen, der varetages af den anerkendte underviser, James Clark, foregår på engelsk. Dette skal du dog ikke lade dig afskrække af, da forløbet afvikles i et trygt og behageligt miljø med masser af tid til den enkelte kursusdeltager.

Forløbet afvikles som to moduler á fem dages varighed og næste opstart er i december, hvor modul A forløber fra 9. december til 13. december 2015. Modul B afvikles til foråret fra 4. maj til 8. maj 2016, så du har god tid til at prøve dine nyligt tilegnede kompetencer fra modul A af i praksis, før du deltager i modul B. Den samlede pris for modulerne er kr. 16.500,-.Læs mere her

tags: København, uddannelse, december, 2016, penge, undervisning, NLP, miljø, coach,

Ingen kommentarer:

Send en kommentar